N nyxz Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 Uygulamaları yönetici olarak başlatıyorum bazısı açılıyor bazısı hiç açılmıyor ve aynı hatayı veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Uygulamaları yönetici olarak başlatıyorum bazısı açılıyor bazısı hiç açılmıyor ve aynı hatayı veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 28 Şubat 2023 #2 nyxz dedi: Uygulamaları yönetici olarak başlatıyorum bazısı açılıyor bazısı hiç açılmıyor ve aynı hatayı veriyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Komut istemini yönetici olarak açıp sfc /scannow yazıp enterlayarak sistem onarımını başlatın. İşlem bitince bilgisayarınızı yeniden başlatın.
nyxz dedi: Uygulamaları yönetici olarak başlatıyorum bazısı açılıyor bazısı hiç açılmıyor ve aynı hatayı veriyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Komut istemini yönetici olarak açıp sfc /scannow yazıp enterlayarak sistem onarımını başlatın. İşlem bitince bilgisayarınızı yeniden başlatın.
N nyxz Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #3 Deniz24386 dedi: Komut istemini yönetici olarak açıp SFC /scannow yazıp enterlayarak sistem onarımını başlatın. İşlem bitince bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hala aynı hatayı alıyorum. Opera'ya bile zar zor giriyorum. Virüs taraması da yaptım kaç kere yine de düzelmedi. Dosya Ekleri 1677684116291.png 1,5 MB · Görüntüleme: 66 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2023
Deniz24386 dedi: Komut istemini yönetici olarak açıp SFC /scannow yazıp enterlayarak sistem onarımını başlatın. İşlem bitince bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hala aynı hatayı alıyorum. Opera'ya bile zar zor giriyorum. Virüs taraması da yaptım kaç kere yine de düzelmedi.