prom1l Centipat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Sistem Özellikleri i3 9100f , rx 580 8 gb , 8gb ram , 256gb ssd Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #1 Merhaba, Bilgisayarı bugün açtım ve hiçbir şeye giremiyorum ( Google forum ve YouTube hariç ). Steam yükleniyor ekranında kalıyor, oyunlar açılmıyor, TS3 sunucusu error veriyor. Bütün uygulamalardan network hatası alıyorum, sorun ne anlayamadım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2048-03-03 152501.png 6 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
Merhaba, Bilgisayarı bugün açtım ve hiçbir şeye giremiyorum ( Google forum ve YouTube hariç ). Steam yükleniyor ekranında kalıyor, oyunlar açılmıyor, TS3 sunucusu error veriyor. Bütün uygulamalardan network hatası alıyorum, sorun ne anlayamadım.
D Denemekk Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #2 Antivirüs var mı? Var ise devre dışı bırakalım. Windows Defender dahil. Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıda yazdığım kodları yazın. * ipconfig /release * ipconfig /renew * ipconfig /flushdns * netsh winsock reset * netsh int ip reset
Antivirüs var mı? Var ise devre dışı bırakalım. Windows Defender dahil. Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıda yazdığım kodları yazın. * ipconfig /release * ipconfig /renew * ipconfig /flushdns * netsh winsock reset * netsh int ip reset
prom1l Centipat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Sistem Özellikleri i3 9100f , rx 580 8 gb , 8gb ram , 256gb ssd Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #3 Denemekk dedi: Antivirüs var mı? Var ise devre dışı bırakalım. Windows Defender dahil. Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıda yazdığım kodları yazın. * ipconfig /release * ipconfig /renew * ipconfig /flushdns * netsh winsock reset * netsh int ip reset Genişletmek için tıkla... Hayır düzelmedi. Windows geri yükleme yaptım gene bir şey değişmedi. Aynı modeme bağlı bir bilgisayar daha var onda hiç bir sorun yok. Fikri olan yok mu arkadaşlar? Son düzenleme: 3 Mart 2025
Denemekk dedi: Antivirüs var mı? Var ise devre dışı bırakalım. Windows Defender dahil. Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıda yazdığım kodları yazın. * ipconfig /release * ipconfig /renew * ipconfig /flushdns * netsh winsock reset * netsh int ip reset Genişletmek için tıkla... Hayır düzelmedi. Windows geri yükleme yaptım gene bir şey değişmedi. Aynı modeme bağlı bir bilgisayar daha var onda hiç bir sorun yok. Fikri olan yok mu arkadaşlar?