SouuL Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #1 Bir mürekkep birden çok yazıcı için kullanılabilir mi yoksa her yazıcının kendine özel mürekkebi mi oluyor?
Bir mürekkep birden çok yazıcı için kullanılabilir mi yoksa her yazıcının kendine özel mürekkebi mi oluyor?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 21 Aralık 2021 #2 Özellikle HP yazıcıların çoğu farklı numarada kartuşlar kullanıyor. Her biri kendine özel değil. Ortak kartuş kullanan yazıcılar mevcut.
Özellikle HP yazıcıların çoğu farklı numarada kartuşlar kullanıyor. Her biri kendine özel değil. Ortak kartuş kullanan yazıcılar mevcut.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 21 Aralık 2021 #3 SouuL dedi: Bir mürekkep birden çok yazıcı için kullanılabilir mi yoksa her yazıcının kendine özel mürekkebi mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz mürekkep üreten firmalarda var ama kartuşu kendi haznesine doldurun. Benim kullandığım modelde bir sürü farklı kartuş kullandım sorun olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021
SouuL dedi: Bir mürekkep birden çok yazıcı için kullanılabilir mi yoksa her yazıcının kendine özel mürekkebi mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz mürekkep üreten firmalarda var ama kartuşu kendi haznesine doldurun. Benim kullandığım modelde bir sürü farklı kartuş kullandım sorun olmadı.