Her yemekten sonra şişmek

venectim

Femtopat
Daha fazla  
4 ayda 20 kilo verdiğim katı diyetimi bitireli 5 gün oluyor ve 5 gündür şeker ve karbonhidrat beslenmeye başladım. özellikle şeker ve tatlıya acayip düştüm şu 5 günde ve bayaa dolapta ne varsa alıp yiyorum ve her yemeden sonra da karnımda sişkinlik oluyor sanki 5 kilo almışım gibi. Tartıya çıkmadım ama büyük ihtimalle ödemden almisimdir bir 3 kilo falan yarın birşey yememeyi düşünüyorum midemi rahatlatmak için yaşım 16 bu arada bir zararı olur mu normal yeme düzenine geçsem geri kilo alır mıyım?

4 ayda 20 kilo verdiğim katı diyetimi bitireli 5 gün oluyor ve 5 gündür şeker ve karbonhidrat beslenmeye başladım. Özellikle şeker ve tatlıya acayip düştüm şu 5 günde ve bayağı dolapta ne varsa alıp yiyorum ve her yemeden sonra da karnımda sişkinlik oluyor sanki 5 kilo almışım gibi. Tartıya çıkmadım ama büyük ihtimalle ödemden almisimdir bir 3 kilo falan yarın bir şey yememeyi düşünüyorum midemi rahatlatmak için yaşım 16 bu arada bir zararı olur mu normal yeme düzenine geçsem geri kilo alır mıyım?

Arada bir 18 saat boyunca falan sadece su içip yemek yemeyebilirsiniz bu faydalı olur bilimsel adı otofaji
Not: Aylık olarak vücut kitlenizin %5'iniden fazlasını kaybetmeniz önerilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı