psikolojimbozuldu
Picopat
Arkadaşım yok. Eskiden hafif şımarıyordum mutlu oluyordum. Epey tepki aldığım için mecburen bıraktım. Sıkılgan depresif biri oldum. Yapacak bir şey kalmadı. Eskiden bilgisayardan keyif alırdım. Hatta 2021 yılında değiştirdim. Daha da sevmemezliğe başladım. Zula, GTA SA gibi oyunlar oynarken şu an günde 1 el Valorant girip sıkılıyorum. Kısaca hayat benim için bitti gibi. Dershaneye yazıldım herkes grup grup takılıyor, dışarı çıkıyor, tek kalıyorum sınıfta. Orada da sıkılıyorum. Sözde ders dinlemeye geliyorum, bu arkadaş derdi yüzünden kendimi veremiyorum. 3-4 senedir millete yaklaşamıyorum. Daha doğrusu korkuyorum yapamıyorum. Okulda misal zorbalar beni korkuttu. Dışlanma, yalnız bırakılma, alay etme vs. Herkesi onlar sanıyorum, okulda da sıkılıyorum. Dersler bomboş. Hocalar telefon bakın. Diyor e zaten 7/24 TikTok'ta gezinmekten başka bir şey yapmıyorum. Kısaca bıktım her an şarkı dinleyip depresifimi azaltmak istiyorum, nafile. Daha da depresyona giriyorum. Kısaca depresyona sokan şarkı da diyebilirim ama bırakamıyorum. Şu an tek aktivitem hani bazıları araba fiyatlarına bakar veya araştırır, ben de telefon araştırıyorum veya MediaMarkt'ta gidip inceliyorum. Başka aktivitem yok. Sadece bundan mutlu oluyorum ama yakında ondan sıkılacağım gibi. Tavsiye verecek var mı? Sadece içimi dökmek istedim. Mecbur arkadaşsız hiçbir şey olmuyor. Bir de çok alınganım. Gruplarda takılmam çok zor. Deneyimledim sınıfımdan. Psikiyatriye gittim, sadece dinledi...
Son düzenleyen: Moderatör: