Her yerde uyuyakalma

eNyzii1

Hectopat
Yer
İstanbul Avcılar
Daha fazla  
Direkt anlatıyorum. Ben son günlerde normalde uyuduğumdan yaklaşık 1 saat daha az uyuyorum ve buna bağlı olarak mıdır bilmiyorum ama her yerde uyuyakalmaya başladım. Mesela bir otobüste vs. hareketsiz hiçbir şey yapmadan 1 dakika dursam uyuyorum. Bundan da ötesi geçe gün oyunun yükleme ekranında beklerken uyuyakalmışım. Ama beni asıl endişelendiren arkadaşlarla kafede otururken çay söylemiştik ve çayı beklerken de uyuyakalmışım. Önemli bir sağlık sorunum var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uykusuzluk az uyumak, sıcaktan dolayı su kaybı, yorgunluk, tam oksijen soluyamama gibi her şeyden olabilir. Günde içtiğin su miktarını arttır. Uykunu tam olarak al. Kendini şoklamak için soğuk suyla duş al, yüzüne soğuk su çarp.

Yani pek normal değil gibi. Özellikle çayının gelmesini beklerken uyuya kalman. Bende çoğu zaman uykumu tam almıyorum fakat dediğiniz kadar kısa sürede uyuya kalmıyorum. En azından kafamı bir yere koyup 2dk gözümü kapatmam lazım oluyor.

Yani pek normal değil gibi. Özellikle çayının gelmesini beklerken uyuya kalman. Bende çoğu zaman uykumu tam almıyorum fakat dediğiniz kadar kısa sürede uyuya kalmıyorum. En azından kafamı bir yere koyup 2dk gözümü kapatmam lazım oluyor.
Öyle boş boş beklerken içim geçiyor mayışıyorum böyle sonra bir bakmışım uyuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı