Hocam, kütüphaneden alıyorum. Aldığım/okuduğum kitabın haddi hesabı yok. Para dayanmaz.Kendini geliştirdiğin sürece ister bilgisayar başında programlama öğren, araştırma yap, istersen kitap oku, bilgini ve kullandığın kelime sayısını arttıran her şey sana zenginlik katar.
Her şey geçicidir ama genç ve güçlüyken öğrendiklerini ömür boyu kullanırsın.
Fiziksel kitap dışında telefon ve tabletten de okumanı öneririm. Android'de ReadEra PDF ve Epub formatlarını açar, reklamsız ve ücretsizdir.
Bir diğer sadece Epub açan ücretsiz de Lithium'dur.
PDF için de WPS Office ile Mobil Görünüm seçip sayfa sayfa çevirerek (sağ ya da sol kenara dokunuyorsun) okuyabilirsin.
Kitap bulma konusunda da Türkçe olarak hattusa var. Ya da İngilizce kitapları en bol olarak torrent üzerinden bulabilirsin. Torrent aramalarında epub yazarsan doğrudan kitaplar çıkar.
Denerim.Politik kitapları oku daha da anlarsın neyin ne olduğunu.
Yaşım 21. Lise mezunuyum sadece. O da sağlık problemleri yüzünden oldu sadece lise bitmesi. Şu anlık iş arama sürecindeyim. Kafama yatan bir iş olursa çalışacağım. Ne de olsa para lazım.Yararlı, takma kafaya. Okumaya devam et, çok kafayı bozma incik boncuk uğraşıp 'Bir süre sonra kitap okumak sıkar mı?' gibi sorular sorma. Böyle düşünürsen sıkılmama ihtimalin yok zaten, okumaktan keyif alıyorsun, bu şekilde ilerle. Yaşını bilmiyorum ancak ergenlik dönemindeysen kendine de çok yüklenme gördüğün her konudan bir kitap okumalıyım diye asla zorlama. Örneğin epistemoloji hakkında bir konu gördün veya kitap önerisi gördün ilgini çekmediyse gidip alıp okuyayım deme. Elbette kendini geliştirmen lazım ancak eğer çok sevdiğin bir tür veya bir yazar varsa her ne kadar sana bir şey katmayacak da olsa arada bir oku onları da. Sorduğun soruya ve açtığın konudan tahminle uzun süredir okuma yapan veya bunu normal bir eylem haline getirmiş birisi olduğunu düşünmüyorum, ona göre öneriler yaptım.
Sahaflar var. Yaşadığın şehir neresiyse her şehirde eski kullanılmış kitap satan sahaf olur.Hocam, kütüphaneden alıyorum. Aldığım/okuduğum kitabın haddi hesabı yok. Para dayanmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.