Her zaman oyun oynarken laptopun fanlarını Maksimum'a almak sıkıntı yaratır mı?

Cevik_iki

Centipat
Daha fazla  
İlk önce anlamadığım şey fanlar otomatikteyken ve bilgisayar 92 dereceleri görmesine rağmen neden fanlar en son devirde dönmüyor?
Sadece oyun oynarken fanı maksa alsam bilgisayara bir zararı olur mu?
CS 2 oynarken fanlar maksta olmasına rağmen 88 derecede çalışıyor (Acer Nitro 5) bir de daha benim bilgisayari5 3050 aynı kasayı kullanan i7 4050 cayır cayır yanmaz mı?

Dosya Ekleri

• photo_2024-08-05_10-18-39.jpg
    photo_2024-08-05_10-18-39.jpg
    155,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'de Max fanda o sıcaklığa ulaşması normal değil. Cihazın tam modelini söyler misin? Bir de ne zaman aldın ve bakımlarını en son ne zaman yaptın?

1 ay önce burdan aldım : bu bilgisay
CS2'de Max fanda o sıcaklığa ulaşması normal değil. Cihazın tam modelini söyler misin? Bir de ne zaman aldın ve bakımlarını en son ne zaman yaptın?
1 ay önce burdan aldım,oyun içinde veyahut bilgisayarda yapmam gereken bir ayar var mı?
cihaz tv de görmüştüm watt ı sınırlasam öyle kullansam bilmiyorum ya çok pişman oldum acer aldığıma keşke ilk aldığımda iade etseydim

Hocam şimdi aklıma şöyle bir şey geldi acaba 8 gb ram yetersiz geldiği için bilgisayar ısınıyor olaiblir mi?

55 Watt kısıtlayınca da aynı derecelerde. Bende 16 RAM var 92 sabit CS'de. Fanları maksimuma almak da fayda etmiyor. GTA 5 oynarken 40w kısıtlamak mesela mantıklı o zaman soğuk çalışıyor. Ama CS gibi Valo gibi oyunlarda yüksek sıcaklıklar var.

1 ay önce burdan aldım,oyun içinde veyahut bilgisayarda yapmam gereken bir ayar var mı?
Cihaz TV de görmüştüm Watt'ı sınırlasam öyle kullansam bilmiyorum ya çok pişman oldum Acer aldığıma keşke ilk aldığımda iade etseydim

Hocam şimdi aklıma şöyle bir şey geldi acaba 8 GB RAM yetersiz geldiği için bilgisayar ısınıyor olaibilir mi?

RAM'den kaynaklı ısınmaz da 8 GB RAM yetersiz geliyordur, o ayrı. Cihaz da yeniymiş, o kadar ısınmasını anlayamadım. Tek çare Turbo Boost'u kapatıp NitroSense'de performans ve maksimum fan modunda kullanmak.

RAM'den kaynaklı ısınmaz da 8 GB RAM yetersiz geliyordur, o ayrı. Cihaz da yeniymiş, o kadar ısınmasını anlayamadım. Tek çare Turbo Boost'u kapatıp NitroSense'de performans ve maksimum fan modunda kullanmak.
Hocam ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama maksimum fan modunda olması ilerde bir sorun yaratır mı onu merak ediyorum.

Hocam ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama maksimum fan modunda olması ilerde bir sorun yaratır mı onu merak ediyorum.
Daha çabuk toz toplar. Emin olmamakla beraber belki fanlar daha erken bozulur o kadar.

İlk önce anlamadığım şey fanlar otomatikteyken ve bilgisayar 92 dereceleri görmesine rağmen neden fanlar en son devirde dönmüyor?
CS 2 oynarken fanlar maksta olmasına rağmen 88 derecede çalışıyor (Acer Nitro 5) bir de daha benim bilgisayari5 3050 aynı kasayı kullanan i7 4050 cayır cayır yanmaz mıü

CS 2 oynarken fanlar maksta olmasına rağmen 88 derecede çalışıyor (Acer Nitro 5) bir de daha benim bilgisayari5 3050 aynı kasayı kullanan i7 4050 cayır cayır yanmaz mı?
Sorun yaratmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı