reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 27 Kasım 2021 #11 Bahacprz dedi: Boşuna uğraşma. Türkiye'de temsilcisi yok ise sen karakola gidince polisler uğraşmak bile istemez. Genişletmek için tıkla... Yukarı da zaten yazdığım gibi ne yazdığı uğrumda değil sadece sormak istedim.
Bahacprz dedi: Boşuna uğraşma. Türkiye'de temsilcisi yok ise sen karakola gidince polisler uğraşmak bile istemez. Genişletmek için tıkla... Yukarı da zaten yazdığım gibi ne yazdığı uğrumda değil sadece sormak istedim.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 27 Kasım 2021 #12 reddline dedi: Rusya'ya bilgileri vermediği için Telegram sahibinin ülkeden kovulduğunu okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni sosyal medya düzenlemesinde mahkemelerin bilgi talebine cevap vermek zorundalar yoksa kapatma ve engellemeye kadar gidiyor.
reddline dedi: Rusya'ya bilgileri vermediği için Telegram sahibinin ülkeden kovulduğunu okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni sosyal medya düzenlemesinde mahkemelerin bilgi talebine cevap vermek zorundalar yoksa kapatma ve engellemeye kadar gidiyor.
4 429723 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.628 Çözümler 7 27 Kasım 2021 #13 Conficker Belasi dedi: Mahkeme emri ile mecbur verecek. Genişletmek için tıkla... Telegram'in merkezi ne zamandan beri Turkiye?
Conficker Belasi dedi: Mahkeme emri ile mecbur verecek. Genişletmek için tıkla... Telegram'in merkezi ne zamandan beri Turkiye?
1 129592 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.896 Çözümler 2 25 Aralık 2023 #14 zeki1981 dedi: Türkiye'deki temsilcisine mahkeme yazı yazar eğer teknik olarak mümkün ise verir. Genişletmek için tıkla... Vermiyor aga. zeki1981 dedi: Yeni sosyal medya düzenlemesinde mahkemelerin bilgi talebine cevap vermek zorundalar yoksa kapatma ve engellemeye kadar gidiyor. Genişletmek için tıkla... Yok oyle bir şey. Türkiye kimsenin sallamadiği bir ülke artik.
zeki1981 dedi: Türkiye'deki temsilcisine mahkeme yazı yazar eğer teknik olarak mümkün ise verir. Genişletmek için tıkla... Vermiyor aga. zeki1981 dedi: Yeni sosyal medya düzenlemesinde mahkemelerin bilgi talebine cevap vermek zorundalar yoksa kapatma ve engellemeye kadar gidiyor. Genişletmek için tıkla... Yok oyle bir şey. Türkiye kimsenin sallamadiği bir ülke artik.