A amortikazim66 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #1 Selam sorum şu bilgisayar ekranında herhangi bir değişiklik olduğunda alarm çalan bir program lazım. Power automate programında denedim ama beceremedim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2022
Selam sorum şu bilgisayar ekranında herhangi bir değişiklik olduğunda alarm çalan bir program lazım. Power automate programında denedim ama beceremedim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.314 Çözümler 9 9 Aralık 2022 #2 Pixel Change Detector Bu yazılım ile ekranda seçtiğiniz bir pikselin rengi değiştiğinde uyarı alabilirsiniz. www.technopat.net Belki işinize bu yarayabilir.
Pixel Change Detector Bu yazılım ile ekranda seçtiğiniz bir pikselin rengi değiştiğinde uyarı alabilirsiniz. www.technopat.net Belki işinize bu yarayabilir.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.385 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #3 LonelyDarkSide dedi: Belki işinize bu yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Attiginiz konuda sadece tek bir piksel secilebiliyor.
LonelyDarkSide dedi: Belki işinize bu yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Attiginiz konuda sadece tek bir piksel secilebiliyor.
A amortikazim66 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #4 LonelyDarkSide dedi: Pixel Change Detector Bu yazılım ile ekranda seçtiğiniz bir pikselin rengi değiştiğinde uyarı alabilirsiniz. www.technopat.net Belki işinize bu yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler en kötü ihtimal bunu kullanacağım.
LonelyDarkSide dedi: Pixel Change Detector Bu yazılım ile ekranda seçtiğiniz bir pikselin rengi değiştiğinde uyarı alabilirsiniz. www.technopat.net Belki işinize bu yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler en kötü ihtimal bunu kullanacağım.