Sizde de böyle oluyor mu? Rastgele bir insana çok fazla bağlanıyorum eğer hoşuma giden biriyse. Kadın veya erkek fark etmez. Mesela metroda seyahat ederken rastgele tanışıp gündem hakkında sohbet ettiğimiz kız (1-2 saat), direksiyon dersleri alırken hayat ve hobiler hakkında sohbet ettiğimiz hocam (7-8 saat), markette alışveriş yaparken tanıştığım ve sonrasında yolumuz kesiştiği için bir yere kadar beraber gittiğimiz abi (1-2 saat) vs. vs. Böyle böyle çok kişi sayabilirim geçmişten. Hepsi aklımda ve hepsini özlüyorum hem de geçirdiğim süreler yukarıda belirttiğim kadar kısa olmasına rağmen... Ve bu insanlarla sonsuza kadar görüşemeyeceğim gerçeği içimi buruyor bayağı.
Anladım hocam, markette alışveriş yaparken tanıştığın ve sonrasında yolunuz kesiştiği için bir yere kadar beraber gittiğiniz abiden bahsederken aşkı kastettiğini düşünmedim tabii ki
İnsanlar geçmiş anılara ve insanlara duyduğu özlem yüzünden şimdiki vaktin değerini bilmiyor. Örnek olarak pandemi döneminde internet üzerinden deliler gibi eğlenmesine rağmen bir ton laf edip bittikten sonra ah o pandemi dönemi değerini bilemedik demesi... Hayatınıza insanlar her dönemde girip çıkacak zaten. Eskiyi illa özleyeceksiniz ama eskinin yerini doldurmaktansa yenilere açtığınız yerlere odaklansanız hayattan keyif alırsınız. Tonlarca insan var.
Anladım hocam, markette alışveriş yaparken tanıştığın ve sonrasında yolunuz kesiştiği için bir yere kadar beraber gittiğiniz abiden bahsederken aşkı kastettiğini düşünmedim tabii ki
İnsanların geçmiş anılara ve insanlara duyduğu özlem yüzünden şimdiki vaktin değerini bilmiyor. Örnek olarak pandemi döneminde internet üzerinden deliler gibi eğlenmesine rağmen bir ton laf edip bittikten sonra ah o pandemi dönemi değerini bilemedik demesi... Hayatınıza insanlar her dönemde girip çıkacak zaten. Eskiyi illa özleyeceksiniz ama eskinin yerini doldurmaktansa yenilere açtığınız yerlere odaklansanız hayattan keyif alırsınız. Tonlarca insan var.