2 gün önce HP 15-bw019nt model notebook satın aldım. AMD A9 9420 2.9 Ghz (Turboboost ile 3.6 Ghz) bir işlemcisi mevcut.
Güç planından cihazı yüksek performansa aldım. Bu sayede web sitelerinde bile gezinirken işlemci sorunsuz bir şekilde 3.6 Ghz hızlarında çalışıyor. Ancak eski oyunlar dahil, herhangi bir oyun açtığımda işlemci hızı anında 2.6 Ghz'e düşüyor ve bu değerden yukarı çıkmıyor. Haliyle bu da oyun içinde işlemcinin %100'e çıkmasına ve donmasına neden oluyor.
Isınmaya bağlı bir düşüş olduğunu düşünmüyorum. Çünkü oyunlar başlar başlamaz 2.6'ya sabitleniyor ve oyunlar kapanır kapanmaz normale dönüyor.
Sorununun çözümünü bilmiyorum sadece deneyimlerin hakkınd abir iki şey sormak istedim. Amd a9 dan memnunmusun? Ssd mi normal hdd mi kullanıyorsun ? Oyun içinde kasma, fan sesi vb şikayetin varmı?
Sorununun çözümünü bilmiyorum sadece deneyimlerin hakkınd abir iki şey sormak istedim. Amd a9 dan memnunmusun? Ssd mi normal hdd mi kullanıyorsun ? Oyun içinde kasma, fan sesi vb şikayetin varmı?
Hocam TurboBoost'u oyun içinde çalıştırabilsem kasmayacak da bu şekilde 2.6 Ghz ile çalıştırınca kasıyor haliyle. Youtube'da A9 işlemciyle ve 8 gb ram ile fifa18 oynadıkları video var. Sanırım ben bir yerde hata yapıyorum ama nerede çözemedim.
MSI afterburner indirip değerlerini oyun içinde 2-3 screenshot alarak paylaşabilir misiniz ? Ekran kartı, RAM, işlemci hakkındaki bilgilerin hepsini açın program da. Ve sistem özelliklerini de paylaşın.
MSI afterburner indirip değerlerini oyun içinde 2-3 screenshot alarak paylaşabilir misiniz ? Ekran kartı, RAM, işlemci hakkındaki bilgilerin hepsini açın program da. Ve sistem özelliklerini de paylaşın.
Korsan oyun kullanırsan bunlar gayet normaldir. Oyunlar bazı sorunlar için güncelleme alır.
Sen korsan oyun kullandığın sürece o oyunların sorunlarıyla oynama devam edeceksin. Save 70% on Grand Theft Auto Collection on Steam Origin
Ayriyeten eski donanıma göre yapılmış oyunlar, Yeni donanıma göre Tam Performans vermeyebilir.