madeinmadde Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Merhaba herhangi bir oyuna girdiğim zaman bir anda "Sinyal Yok" diyor ve fanların çalışması yavaşlıyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
Merhaba herhangi bir oyuna girdiğim zaman bir anda "Sinyal Yok" diyor ve fanların çalışması yavaşlıyor. Yardımcı olur musunuz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Temmuz 2022 #2 Ekran kartınız nedir? Genelde ekran kartı arızası. Artı 0 Eksi
KS KS madeinmadde Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 Recep Baltaş dedi: Ekran kartınız nedir? Genelde ekran kartı arızası. Genişletmek için tıkla... HD 7870XT Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ekran kartınız nedir? Genelde ekran kartı arızası. Genişletmek için tıkla... HD 7870XT
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Temmuz 2022 #4 %99.9 ekran kartı arızası. NimeZ sürücüsü deneyebilirsiniz. AMD desteği kesti diye biliyorum karta. Artı 0 Eksi
KS KS madeinmadde Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #5 Recep Baltaş dedi: %99.9 ekran kartı arızası. Nimez sürücüsü deneyebilirsiniz. AMD desteği kesti diye biliyorum karta. Genişletmek için tıkla... Hocam dün de aynı hatayı veriyordu fan seviyesini 80 yaptim düzeldi şimdi öylede olmuyor belki driverdendir diye güncelledim 2022 yılının güncellemesi vardı onu kurdum fakat durum aynı. Bir de nimez sürücüsünu deneyeceğim dediğiniz gibi. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: %99.9 ekran kartı arızası. Nimez sürücüsü deneyebilirsiniz. AMD desteği kesti diye biliyorum karta. Genişletmek için tıkla... Hocam dün de aynı hatayı veriyordu fan seviyesini 80 yaptim düzeldi şimdi öylede olmuyor belki driverdendir diye güncelledim 2022 yılının güncellemesi vardı onu kurdum fakat durum aynı. Bir de nimez sürücüsünu deneyeceğim dediğiniz gibi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Temmuz 2022 #6 Bu durumda kartın soğutmasını sök ve bir bakım yap, macunu değiştir mutlaka. Artı 0 Eksi
KS KS madeinmadde Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #7 Recep Baltaş dedi: Bu durumda kartın soğutmasını sök ve bir bakım yap, macunu değiştir mutlaka. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kasanın iyi soğutamaması ile alakası olabilir mi? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu durumda kartın soğutmasını sök ve bir bakım yap, macunu değiştir mutlaka. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kasanın iyi soğutamaması ile alakası olabilir mi?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 8 Temmuz 2022 #8 madeinmadde dedi: Hocam peki kasanın iyi soğutamaması ile alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Zaten soğutma ile alakalı, olabilir. Artı 0 Eksi
madeinmadde dedi: Hocam peki kasanın iyi soğutamaması ile alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Zaten soğutma ile alakalı, olabilir.
KS KS madeinmadde Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #9 InternetciMen dedi: Zaten soğutma ile alakalı, olabilir. Genişletmek için tıkla... Simdi denedim kart sicakligi 65'i gecmiyor oyunda bence sicaklikla alakali degil. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Zaten soğutma ile alakalı, olabilir. Genişletmek için tıkla... Simdi denedim kart sicakligi 65'i gecmiyor oyunda bence sicaklikla alakali degil.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Temmuz 2022 #10 E ben sana bunu en başta dedim, itiraz ettin. Artı 0 Eksi