madeinmadde Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Merhaba herhangi bir oyuna girdiğim zaman bir anda "Sinyal Yok" diyor ve fanların çalışması yavaşlıyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
Merhaba herhangi bir oyuna girdiğim zaman bir anda "Sinyal Yok" diyor ve fanların çalışması yavaşlıyor. Yardımcı olur musunuz?
KS KS madeinmadde Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #11 Recep Baltaş dedi: E ben sana bunu en başta dedim, itiraz ettin. Genişletmek için tıkla... Kasam biraz minimal olduğu için sıcaklıktan kaynaklı olabilir sanmıştım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: E ben sana bunu en başta dedim, itiraz ettin. Genişletmek için tıkla... Kasam biraz minimal olduğu için sıcaklıktan kaynaklı olabilir sanmıştım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Temmuz 2022 #12 Her halükarda ekran kartına bakım yap ama o kartın ömrü dolmuş olabilir. Artı 0 Eksi