Herhangi bir ruh hastalığım olabilir mi?

Şaka yapmıyorum dediğin her şey bende de oluyor.

Kendi kendine konuşmada bir sorun yok gibi. Koku alma hakkında ise bir fikrim yok. Ve kolonya kullanmayın. Su ve sabun daha az yıpratır bence. Ama olmayan çizgiler ve ismet çok ta iyi bir durum gelmedi. Hadi tamam bir şekilde ismeti de kabul ettim. O da kendi kendine konuşma. Ama olmayan çizgiler görmekte pek bir anlam bulamadım.

Sen eşcinselsin arkadaş. Kimse isteyerek gülücük emojisi kullanmaz onlar hariç.

Takma kafaya sosyalleş biraz. 13 yaşında bu foruma girdin yardım arıyorsun iyi de forumun %75'i psikopat.
Eğer gerçekten böyleyse durum aşikar bir şeyler var. Doğal seçilim araya girmiş. Koronadan dolayı vücudun tehlikede zannediyor kendini ve bunu önlemek için tedbirler alıyor. Bunu tatil yaparak vs. atlatabilirsin. Ölüm işin içine girince olgudan dolayı ve canlının temel prensibi "Yaşa ve üre." olunca bilinçaltın da bu yaptığın davranışları geri getiriyor. Senin o sanal arkadaş çok iyi benim gibi sürekli teorik düşüncelere dalıp gitmiyorsun. İnsan basit bir varlık. Gözlem yaparsan bir tanrı gibi karşındaki etkileyebilirsin.

Son düzenleme:
Keşke ne çeşit bir temizlikten bahsettiğimi söyleyebilsem. Anlatmam imkansız, büyük ihtimal herkes kusmaya falan gider. Yani kısacası pek virüs ile alakalı bir durum değill.
İstersen bana anlatabilirsin, eminim anlatacağından daha kötülerini duymuşumdur.

Tedavi görmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…