FqsScript Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Anlamadığım şekilde 3 Anadolu lisesi yazdık. Rehber hocamız 1 tanesi garanti gelir dedi. Ama şu an açıktayım. Ne yapacağım? Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2024
Anlamadığım şekilde 3 Anadolu lisesi yazdık. Rehber hocamız 1 tanesi garanti gelir dedi. Ama şu an açıktayım. Ne yapacağım? Yardım edin.
KER01 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 FqsScript dedi: Anlamadığım şekilde 3 Anadolu lisesi yazdık. Rehber hocamız 1 tanesi garanti gelir dedi. Ama şu an açıktayım. Ne yapacağım? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam size bu aklı veren Öğretmeninize sordunuzmu öncelikle?
FqsScript dedi: Anlamadığım şekilde 3 Anadolu lisesi yazdık. Rehber hocamız 1 tanesi garanti gelir dedi. Ama şu an açıktayım. Ne yapacağım? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam size bu aklı veren Öğretmeninize sordunuzmu öncelikle?
FqsScript Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #3 KER01 dedi: Hocam size bu aklı veren öğretmeninize sordunuzmu öncelikle? Genişletmek için tıkla... Hocam ben ne yapacağım onu söyleyin OBP ile alan liselere biri 96 diğeri 91 OBP 90.6 birisi yeni açılmış şu an onu hatırlamıyorum ne yapacağım şimdi.
KER01 dedi: Hocam size bu aklı veren öğretmeninize sordunuzmu öncelikle? Genişletmek için tıkla... Hocam ben ne yapacağım onu söyleyin OBP ile alan liselere biri 96 diğeri 91 OBP 90.6 birisi yeni açılmış şu an onu hatırlamıyorum ne yapacağım şimdi.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 22 Temmuz 2024 #4 İsterseniz açık liseye gidebilirsiniz. Kafanıza açık lise ile alakalı takılan soru olursa konu açıp beni etiketlemeniz yeterli, yardım ederim.
İsterseniz açık liseye gidebilirsiniz. Kafanıza açık lise ile alakalı takılan soru olursa konu açıp beni etiketlemeniz yeterli, yardım ederim.