M müjdeeeee Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 7 Ağustos 2024 #1 Merhaba bu konu hakkında bazı merak ettiğim şeyler var VPN kullanmak falan istemiyorum. Bu durumu nasıl halledebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
Merhaba bu konu hakkında bazı merak ettiğim şeyler var VPN kullanmak falan istemiyorum. Bu durumu nasıl halledebilirim?
6 665434 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 256 Çözümler 2 7 Ağustos 2024 #2 DNS kesin çözüm değil ama deneyebilirsiniz DNS değiştirmeyi. Tabii o da güvenlik açıkları oluşturuyor denemenizi hiç önermem. Artı 0 Eksi
DNS kesin çözüm değil ama deneyebilirsiniz DNS değiştirmeyi. Tabii o da güvenlik açıkları oluşturuyor denemenizi hiç önermem.
Medusa1423 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 7 Ağustos 2024 #3 DNS'ni değiştirerek girebilirsin nasıl yapılcağı hakkında detaylı bilgim yok fakat YouTube'da bir sürü öğretici içerik var Artı 0 Eksi
DNS'ni değiştirerek girebilirsin nasıl yapılcağı hakkında detaylı bilgim yok fakat YouTube'da bir sürü öğretici içerik var
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 7 Ağustos 2024 #4 müjdeeeee dedi: Merhaba bu konu hakkında bazı merak ettiğim şeyler var VPN kullanmak falan istemiyorum. Bu durumu nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... DNS inizi 1.1.1.1 yaparak girebilirsiniz ama uygulama kullanmak daha sağlıklı. Her uygulamayı da değil, Cloudflare ın 1.1.1.1 Warp veya Proton VPN. Artı 0 Eksi
müjdeeeee dedi: Merhaba bu konu hakkında bazı merak ettiğim şeyler var VPN kullanmak falan istemiyorum. Bu durumu nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... DNS inizi 1.1.1.1 yaparak girebilirsiniz ama uygulama kullanmak daha sağlıklı. Her uygulamayı da değil, Cloudflare ın 1.1.1.1 Warp veya Proton VPN.
Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 7 Ağustos 2024 #5 müjdeeeee dedi: Merhaba bu konu hakkında bazı merak ettiğim şeyler var VPN kullanmak falan istemiyorum. Bu durumu nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu olay hakkında bir konu açtım dostum Çözüm: Instagram ve Roblox'a VPN'siz giriş Artı 0 Eksi
müjdeeeee dedi: Merhaba bu konu hakkında bazı merak ettiğim şeyler var VPN kullanmak falan istemiyorum. Bu durumu nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu olay hakkında bir konu açtım dostum Çözüm: Instagram ve Roblox'a VPN'siz giriş