Gojonun Moru Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 427 7 Ağustos 2023 #1 Bu videoyu lively programıyla wallpaper yapacağım ama siyah barlar çıkıyor. Kırpıp denedim aynısı oldu. Ne yapmam gerekiyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu lively programıyla wallpaper yapacağım ama siyah barlar çıkıyor. Kırpıp denedim aynısı oldu. Ne yapmam gerekiyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 Videonun hangi saniyesini yapacaksanız?
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Gojonun Moru dedi: Bu videoyu lively programıyla wallpaper yapacağım ama siyah barlar çıkıyor. Kırpıp denedim aynısı oldu. Ne yapmam gerekiyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece üstteki siyah kısımları kesip yapsanız olur aslında
Gojonun Moru dedi: Bu videoyu lively programıyla wallpaper yapacağım ama siyah barlar çıkıyor. Kırpıp denedim aynısı oldu. Ne yapmam gerekiyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece üstteki siyah kısımları kesip yapsanız olur aslında