Linux da bir kodum var ve bu kodun başında # var. Bildiğiniz üzere bu yorum satırı ve ben bunu herhangi bir yazılım dili ile silmek ve eklemek istiyorum. Belki daha iyi veya daha kolay fikirleriniz olursa diye neden yaptığımı anlatayım:
Linux da iki tane çıkış aygıtım var ve bunları Arch Linux da varsayılan çıkış aygıtı olarak ayarladığım zaman rahatlıkla kullanabiliyorum. İkisi arasında geçiş yapmak için bazı script arıyordum ki bulsam bile Firefox da herhangi bir video ileri, geri alma yapınca bozuluyor. Öğrendim ki bu Firefox'un pulseaudio ile çalışma mantığıymış. Neyse ben de varsayılan çıkış aygıtlarını elle ayarlıyordum da çok sıkıcı bir hal almaya başladı. Bunun için kolay bir bash scripti nasıl yazabilirim?
Linux: Sh dosyaları şu şekilde:

Script yazarak halledebilirmişim. Cevaba gerek kalmadı.

Linux da iki tane çıkış aygıtım var ve bunları Arch Linux da varsayılan çıkış aygıtı olarak ayarladığım zaman rahatlıkla kullanabiliyorum. İkisi arasında geçiş yapmak için bazı script arıyordum ki bulsam bile Firefox da herhangi bir video ileri, geri alma yapınca bozuluyor. Öğrendim ki bu Firefox'un pulseaudio ile çalışma mantığıymış. Neyse ben de varsayılan çıkış aygıtlarını elle ayarlıyordum da çok sıkıcı bir hal almaya başladı. Bunun için kolay bir bash scripti nasıl yazabilirim?
Linux: Sh dosyaları şu şekilde:
		Kod:

#Monitor
#default-source = sourcename
#default-sink = sink name
#Headset(Default output)
default-source = sourcename
default-sink = sink name
	Script yazarak halledebilirmişim. Cevaba gerek kalmadı.

Son düzenleme: