Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar ben eski bir YouTube kanalımın mailini unuttum onu öğrenmenin bir yolu falan var mı? Varsa çok mutlu olurum çocukluğumda attığım videolar o kanalda duruyor.
Arkadaşlar ben eski bir YouTube kanalımın mailini unuttum onu öğrenmenin bir yolu falan var mı? Varsa çok mutlu olurum çocukluğumda attığım videolar o kanalda duruyor.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #2 Kanalının "Hakkında" kısmına bir göz atmanı öneririm.
B bthn_murat Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 221 Çözümler 2 21 Eylül 2023 #3 Hocam hakkında kısmında bazı kanallarda böyle bir seçenek var belki burada olabilir bakın derim.
Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #4 bthn_murat dedi: Eki Görüntüle 1952335 Hocam hakkında kısmında bazı kanallarda böyle bir seçenek var belki burada olabilir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam maalesef yok mobildeyim diye olabilir SpeeQ dedi: Kanalının "Hakkında" kısmına bir göz atmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef hocam
bthn_murat dedi: Eki Görüntüle 1952335 Hocam hakkında kısmında bazı kanallarda böyle bir seçenek var belki burada olabilir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam maalesef yok mobildeyim diye olabilir SpeeQ dedi: Kanalının "Hakkında" kısmına bir göz atmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef hocam