D Drexy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #11 Alex Casey dedi: Peki o uygulama telefonunuzda yüklü mü? Eğer yüklüyse telefonunuzun konum, Wi-Fi ve mobil veri gibi şeylerini kapatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Öyle bir uygulama yüklü değil.
Alex Casey dedi: Peki o uygulama telefonunuzda yüklü mü? Eğer yüklüyse telefonunuzun konum, Wi-Fi ve mobil veri gibi şeylerini kapatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Öyle bir uygulama yüklü değil.
O otuj biy Femtopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #12 Eğer size link gibi şeyler atmazsa ve sizde tıklamazsanız bir şey olmaz engelleyin ve geçin boş insanlarla muhatap olmaya gerek yok.
Eğer size link gibi şeyler atmazsa ve sizde tıklamazsanız bir şey olmaz engelleyin ve geçin boş insanlarla muhatap olmaya gerek yok.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 27 Nisan 2022 #13 Telefona Kaspersky indirip taramakta fayda var. Ayrıca google hesabınızı güvene alın şifresini değiştirin ve iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirin.
Telefona Kaspersky indirip taramakta fayda var. Ayrıca google hesabınızı güvene alın şifresini değiştirin ve iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirin.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 27 Nisan 2022 #14 Drexy dedi: IMEI lim onda sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... IMEI sadece SIM içindir telefonunuza erisim yapamaz.
Drexy dedi: IMEI lim onda sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... IMEI sadece SIM içindir telefonunuza erisim yapamaz.
A Alex Casey Decapat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 625 Çözümler 4 27 Nisan 2022 #15 Drexy dedi: Öyle bir uygulama yüklü değil. Genişletmek için tıkla... Çok iyi. O zaman Google hesabınızı güvenceye alın. Ve eğer o kişiye başka hesaplarınızı da verdiyseniz onları da güvenceye alın.
Drexy dedi: Öyle bir uygulama yüklü değil. Genişletmek için tıkla... Çok iyi. O zaman Google hesabınızı güvenceye alın. Ve eğer o kişiye başka hesaplarınızı da verdiyseniz onları da güvenceye alın.
D Drexy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #16 Alex Casey dedi: Çok iyi. O zaman Google hesabınızı güvenceye alın. Ve eğer o kişiye başka hesaplarınızı da verdiyseniz onları da güvenceye alın. Genişletmek için tıkla... Sadece Google hesabıydı ve teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
Alex Casey dedi: Çok iyi. O zaman Google hesabınızı güvenceye alın. Ve eğer o kişiye başka hesaplarınızı da verdiyseniz onları da güvenceye alın. Genişletmek için tıkla... Sadece Google hesabıydı ve teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
mertali121 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #17 Sıfırlayabilirler. Telefonunuzdan o Gmail hesabını hemen silin.
BerkehanÇepniReal1 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 559 Çözümler 4 25 Nisan 2025 #18 Drexy dedi: Instagram'da birisi beni tehdit etti telefonuna reset atacağım diye bunu yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Atamaz sen kork diye tehdit etmiştir.
Drexy dedi: Instagram'da birisi beni tehdit etti telefonuna reset atacağım diye bunu yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Atamaz sen kork diye tehdit etmiştir.
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.267 Makaleler 7 Çözümler 3 25 Nisan 2025 #19 Drexy dedi: Instagram'da birisi beni tehdit etti telefonuna reset atacağım diye bunu yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yetki verirsen yapar. Abartmayın hocam.
Drexy dedi: Instagram'da birisi beni tehdit etti telefonuna reset atacağım diye bunu yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yetki verirsen yapar. Abartmayın hocam.
5 542072 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.850 Çözümler 10 25 Nisan 2025 #20 902722 dedi: Abartmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Bunlar karsidakinin anladigi dil.