Herhangi HDMI kablosu ile DeX çalışır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Merhaba, S20 FE sahibiyim ve DeX özelliğini kullanmak istiyorum. Samsung bir televizyonun var ve kablosuz DeX sorunsuz çalışıyor ama inanılmaz bir gecikme var benim amacım oyun kolu bağlayarak PlayStation gibi hissiyat vermesi. İnternet'e DeX stationlar gördüm ve artık satılmadığını fark ettim. Sizce herhangi Type-C to HDMI kablosu olur mu? Olursa maksimum 500 TL'lik bulursanız atar mısınız?

Evet görüyor. S24 ultrayı bağlamıştım monitöre. Televizyondada aynısı olacaktır diye düşünüyorum.

Peki önerdiğiniz maksimum 500 TL bandında kablo var mı?
Pek çok muadili mevcut açıklamaya dikkat ederek alınız yeni nesil telefonlar bazı dönüştürücüleri kabul etmiyor. kendi aldığımı bulursam atayım benimki hub tarzı USB,type c ve hdmi çıkışı mevcut yanlış hatırlamıyorsam 650tl bandında almıştım.

Pek çok muadili mevcut açıklamaya dikkat ederek alınız yeni nesil telefonlar bazı dönüştürücüleri kabul etmiyor. Kendi aldığımı bulursam atayım benimki hub tarzı USB, Type-C ve HDMI çıkışı mevcut yanlış hatırlamıyorsam 650TL bandında almıştım.

Type-c to hdmi
Bu olur mu sizce?
Hem şarj eder hem görüntü aktarır.

Sanırım değil hocam. Ama emin değilim. Ve evet hub tarzı alırsanız hem şarj eder hem HDMI bağlı kalırsınız.

Evet değilmiş hocam.

Hocam peki bu olur mu? Link
Birçok kişi yorumlarda Android telefonumdaki olmuş demiş. Hazır 100 TL'lik kuponum varken fırsatı kaçırmayayım dedim.

Sizi de meşgul ettim kusura bakmayın.

@z12k

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı