Herkes 2. bir şansı hak eder mi?

@ismimVardiUnuttum dediklerinde kesinlik haklısın.
Ben yorumumu basit bir aşk, kadın ikilisi üzerine yapmıştım, kadınlardan birisi gelir birisi gider üzerine düşünülmesi gereken bir mevzu değil ama bir burukluk yaratıyor elbette.
Canım, ciğerim diyeceğim adamla gün gelir anlaşamayabiliriz ama elbet birbirimizin sırtını sıvazlarız yine.
Her geçen gün yeni insanlarla tanışıyorum, iliğimi sömürenlerden, yalancılardan, iftiracısından, dedikoducusundan ve kıskanç insanından gına geldi.
@ismimVardiUnuttum biraz sidik yarıştıran bir yorum yapmış gibi oldum, mazur görün.
Dediklerinize hak veriyorum, bir konudaki deneyimizi aktarmışsınız elbette kulağımı açar dinlerim.

Son düzenleme:
Ya işte onlardan uzak durmak en iyisi, hiç samimi olmamak lazım, etrafını her zaman başarılı insanlarla doldur, zayıf şahsiyetli ve cahil insanlarla değil, o zaman bak gör psikolojik çökmeler az da olsa etkisini kaybediyor, zaten bir insanın 3 şekilde çökme hali olur, 1 istekleri yüzünden ruhen ve bedenen çöker, 2 arkadan yediği kazıklardan ötürü çöker, 3 sevdiklerini kaybeder. Bunları ele alarak hayat çizgisini çizip ona göre yön almak daha iyi olur.
Bu ne ? hahaha supriz, good, good xDDD
@ismimVardiUnuttum biraz sidik yarıştıran bir yorum yapmış gibi oldum, mazur görün.
Dediklerinize hak veriyorum, bir konudaki deneyimizi aktarmışsınız elbette kulağımı açar dinlerim.

İfadeler: T21
@ismimVardiUnuttum haklısınız hocam, insanın iliğini, kemiğini, zamanını, parasını ve enerjisini sömüren insanlardan uzak durması gerekiyor, şu ana kadar vardığım kesin yargılardan birisi budur ilişki konularında.
Gerekirse bu karakteristik özelliğe sahip bir kadın gecenin ikisinde "ampul" değiştirmeye çağırsın, gitmem.
Pipimi, enerjimi, zamanımı vermem. Benim de canım var yahu!

Söyleyeceklerimi yanlış anlamayın sadece varsayımda bulunuyorum. Onunla ayrıldıktan sonra giyiminize vs. dikkat ettiğiniz yazmışsınız. Bir de kullanıcı adınızdan yola çıkarak söylüyorum, biraz da kilo verip daha farklı görünmeye başladıysanız tipik erkek hareketidir. Eşek gibi pişman olup dönmüştür.

Kötü niyetli bir insan değilse eğer verilebilir.

Birisine 2. şansı veriyorsan kendini kandırıyorsun demektir

Arkadaşında kalmıştı, dün okula servisle gidicekti servistede it, kopuk,sapık hepsi var binme ben yürür yanına gelirim okula bırakırım dedim ( 30 dakikalık yok ve yol çok tehlikeli) oda kabul etti sabah yola cıktım yanına 200 metre felan kaldı yağmur bastırdı çok üşüdüm, babam gelicek alıcak sen gelme dedi,5 dakika oturup bekledim resmen saf yerine konulmuş gibi hissettim gün boyu bacaklarım ağrıdı

gittiğm yolu geri döndüm okula kadar yürüdüm sıraya başımı koyup kaldırmadım öksürmeye başladım arkadaşlarım sınıftan attı test ol diye o kadar üzülmüştüm ki yürüyerek eve yağmurun altında geri döndüm şuan öksürüyorum,halsizim,

hafif hastalığım çünki o üstüm ince deyince yanıma mont ve sweet almıştım, atkı almıştım, bere almıştım üşümesin diye onları giydim eve giderken

ama bilemezdiki babasının bir anda ben geliyorum diyiceğini onu genede affettim onu seviyorum

olay daha dün yaşandı.

Dostum kız haketmese de sen o şansı vermeye dünden razısın. Tabii herkesin dünden yapmaya hazır olduğu hatalar vardır, galiba bu kız da senin hatan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…