SİLMEYANAK Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Bekliyorum.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 24 Mart 2021 #2 Hastanede hemşireyi öpmüştüm O_O (çok eskiden)
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Geçen sene bir misafir çocuğu geldi, onunla lego oynadık, sonra konsolda Minecraft açtım. Sürprizbozan: Asıl komik kısmı bu sürpriz bozanın içinde çocuk çok güzel Minecraft oynadı, çok güldük, sonra legodan gülme makinesi yaptı, o dokununca gülüyordum, kesinlikle güzel bir gün oldu. Yani şansa güzel misafir çocuğu gelmiş.
Geçen sene bir misafir çocuğu geldi, onunla lego oynadık, sonra konsolda Minecraft açtım. Sürprizbozan: Asıl komik kısmı bu sürpriz bozanın içinde çocuk çok güzel Minecraft oynadı, çok güldük, sonra legodan gülme makinesi yaptı, o dokununca gülüyordum, kesinlikle güzel bir gün oldu. Yani şansa güzel misafir çocuğu gelmiş.
HarbiTehlike Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 408 24 Mart 2021 #4 Bir gün yolda yürüyordum, yerde muz kabuğu gördüm ve kendi kendime dedim ki "buna basan harbiden düşüyor mu ? " akabinde bastım ve düştüm.
Bir gün yolda yürüyordum, yerde muz kabuğu gördüm ve kendi kendime dedim ki "buna basan harbiden düşüyor mu ? " akabinde bastım ve düştüm.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 24 Mart 2021 #5 Hydro K 500 atacağıma Kangal Sucuk atmıştım
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.657 Makaleler 13 Çözümler 19 24 Mart 2021 #6 Elazığ depreminden sonra taşındığımız için servis değiştirmiştim. Serviste erkekler çoktur diye en arkaya gittim. Meğersem ki kız sayısı çok fazlaymış. Arkada 6 kız ve ben oturdum
Elazığ depreminden sonra taşındığımız için servis değiştirmiştim. Serviste erkekler çoktur diye en arkaya gittim. Meğersem ki kız sayısı çok fazlaymış. Arkada 6 kız ve ben oturdum