Reichkanzler Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 210 Yer Antalya 11 Nisan 2021 #31 FsneSuyu dedi: Yarın okulda işe başlayın hocam. Sade ve güzel anlatım. Genişletmek için tıkla... Bu iltifattan ötürü müteşekkirim hocam, çok teşekkürler.
FsneSuyu dedi: Yarın okulda işe başlayın hocam. Sade ve güzel anlatım. Genişletmek için tıkla... Bu iltifattan ötürü müteşekkirim hocam, çok teşekkürler.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 11 Nisan 2021 #33 İkr dedi: Eki Görüntüle 969235 Genişletmek için tıkla... Caps ama bu.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 11 Nisan 2021 #34
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 11 Nisan 2021 #35 Ma'at dedi: Eki Görüntüle 969237 Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 11 Nisan 2021 #36 FRAGX dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Anlatınca tüm sırrı bozulacak ama neyse. Kirk Hammett, "Wah" adı verilen aletleri bol bol kullanır. Gitardan çıkan ses de "wah" dermiş gibidir. Örnek bırakayım. Saniyeli link atıyorum, orada sesi anlarsınız umarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FRAGX dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Anlatınca tüm sırrı bozulacak ama neyse. Kirk Hammett, "Wah" adı verilen aletleri bol bol kullanır. Gitardan çıkan ses de "wah" dermiş gibidir. Örnek bırakayım. Saniyeli link atıyorum, orada sesi anlarsınız umarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 11 Nisan 2021 #37 Ma'at dedi: Anlatınca tüm sırrı bozulacak ama neyse. Kirk Hammett, "Wah" adı verilen aletleri bol bol kullanır. Gitardan çıkan ses de "wah" dermiş gibidir. Örnek bırakayım. Saniyeli link atıyorum, orada sesi anlarsınız umarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Ma'at dedi: Anlatınca tüm sırrı bozulacak ama neyse. Kirk Hammett, "Wah" adı verilen aletleri bol bol kullanır. Gitardan çıkan ses de "wah" dermiş gibidir. Örnek bırakayım. Saniyeli link atıyorum, orada sesi anlarsınız umarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #38 FsneSuyu dedi: Eki Görüntüle 969160 Genişletmek için tıkla... En iyisi bu herhalde. Pek meme olur mu bilmem ama, ben de atayım bir şey.
FsneSuyu dedi: Eki Görüntüle 969160 Genişletmek için tıkla... En iyisi bu herhalde. Pek meme olur mu bilmem ama, ben de atayım bir şey.
LyohA7X Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2021 #39
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 11 Nisan 2021 #40 Arkadaşlar ilk denemem, sayılır mı bilmem. Linçlemeyin lütfen