Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 755 Makaleler 2 Çözümler 3 25 Ocak 2022 #71 Never gonna give u uppppppppp never gonna let u downnnn never gonna run around and desert uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Never gonna give u uppppppppp never gonna let u downnnn never gonna run around and desert uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
İBRAHİM166556 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 850 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #72 "Her şey satılık olduğundan beri zengin kendini Allah sanar." Şanışer-Anlat bana "Rapçi olmak sokaklarda serserilik etmekse yaşamadın hayatımın onda biri kadar" Stabil-Reenkarne
"Her şey satılık olduğundan beri zengin kendini Allah sanar." Şanışer-Anlat bana "Rapçi olmak sokaklarda serserilik etmekse yaşamadın hayatımın onda biri kadar" Stabil-Reenkarne
lelimded Zeptopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 33 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #73 "Burası çok soğuk, sanki buz kesmiş dudaklarım." -Amiral
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #74 Senden başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Senden başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et