Evet arkadaşlar, vakit öldürelim bu saatlerde zaman geçmiyor. Kendimden başlayayım son 1 yıldır aşırı motora hevesim var, 17 yaşındayım gittim ehliyetimi aldım, 2 ay boyunca moto kurye olarak çalıştım fakat ailemin şu an istediğim motora pek gücü yetmiyor, artık neredeyse rüyama giriyor
Ek olarak işten ayrıldım ve 2 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldım. Sıra sizde.
Babam akıllı telefon almadığı için sosyale tuşlu telefonla yazıyorum. Tabletimin camı cebimde kırıldı. Ayağıma 50 cm'den 2 kg'lik sehpa düştü tırnağım düşecek. Yazın başından beri her gün ders çalışıyorum.
Kanka belki seninki de dert mi ** diyeceksiniz ama biz yeni bir eve taşındık ve buranın interneti gerçekten berbat. Garip bir şekli 15MB alıyorum ama pingim 500'ün altına düşmüyor.
Kanka belki seninkide dertmi ** diceksiniz ama biz yeni bir eve taşındık ve buranın interneti gerçekten berbat garip bir şekli 15MB alıyorum ama pingim 500'ün altına düşmüyor
Onu dert etme, bende yeni taşındım çok iyi bir internetim vardı fakat yeni taşındığım evde altyapı olmadığı için Turkcell Superbox kullanmak zorunda kalıyorum. Rezalet
Babam akıllı telefon almadığı için sosyale tuşlu telefonla yazıyorum. Tabletimin camı cebimde kırıldı. Ayağıma 50 cm'den 2 kg'lik sehpa düştü tırnağım düşecek. Yazın başından beri her gün ders çalışıyorum.