Herkes en fazla 3 bilmece şartıyla bilmeceler yazcak

Paşalıı

Hectopat
1-) Eğer bana sahipsen, beni paylaşmak istersin. Beni paylaşırsan, bana sahip değilsindir. Peki, ben neyim?

2-) Beni yan çevir, ben her şeyim. Beni ortadan kes, ben hiçbir şeyim. Peki, ben neyim?

3-)Bir madenden çıktım ve etrafıma odun sardılar. Şimdi herkes beni kullanıyor. Ben neyim?

BONUS (Bu soru benim bilmecemdir cevabı bulursanız ben söylerim) 4 ayaklıyımdır gerektiğinde kırmızı ışıklarım oluşur arkama her şeyi atabilirsiniz.

Cevapları benim yazdığım sıra gibi yaparsınız çok iyi olur bu sayede hangisinin cevabı olduğunu rahatça anlayabiliriz.

Herkese iyi şanslar dilerim.

Son düzenleme:
1- Sır.
2- Çünkü 8 sayısını, yan çevirdiğimizde sonsuzluk simgesi olurken; ortadan kestiğimizde iki tane 0 (sıfır) olur.
3-Kurşun kalem.

1-) Eğer bana sahipsen, beni paylaşmak istersin. Beni paylaşırsan, bana sahip değilsindir. Peki, ben neyim?

2-) Beni yan çevir, ben her şeyim. Beni ortadan kes, ben hiçbir şeyim. Peki, ben neyim?

3-)Bir madenden çıktım ve etrafıma odun sardılar. Şimdi herkes beni kullanıyor. Ben neyim?

BONUS (Bu soru benim bilmecemdir cevabı bulursanız ben söylerim) 4 ayaklıyımdır gerektiğinde kırmızı ışıklarım oluşur arkama her şeyi atabilirsiniz.

Cevapları benim yazdığım sıra gibi yaparsınız çok iyi olur bu sayede hangisinin cevabı olduğunu rahatça anlayabiliriz.

Herkese iyi şanslar dilerim.
Bonus soru araba.

1- İçinde bir akrep var, zarar vermeden dolanır. Bu nedir?
2- İçini çıkarınca büyüyen şey nedir?
3- 29 harf içeren ama sadece 3 hece söylenen kelime nedir?

1) Sır

2) 8 sayısı

3)Kurşun kalem

Hocam aynı siteden bakmışız :D
Bende o siteden aldım soruları
1655399902997.png
1655399914281.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı