Herkes sınıftan gitmemi söylüyor

Yani sana çok fazla hakaret ediyorlarsa eğer polise şikayet edebilirsin hadi dövdüler diyelim vücudunda illaki kızarıklık morluk olur bu da bir kanıt işte o zamanda polise bildirirsen süt çocuğuna dönerler bir arkadaşında dediği gibi veya bir nodachi(odachi diye de geçer) alabilirsin.

Nodachi/odachi:

Sana yapılan haksızlık var. Başka sınıfa yollanmaları, tutanak yemeleri doğru.
Sesini etme. Devam ederlerse anneni çağır.. Öğretmenine danışır, öğretmen onların velilerini arar. Velileri kulaklarından çekti mi daha susarlar.

Emir merhaba;
Öncelikle ben herkesin senden nefret ettiğini düşünmüyorum. Bence diğer sınıf arkadaşların da senin gibi bu Samet denilen çocuktan çekiniyorlar. Bence okulda veya sosyal yaşantında herhangi bir sorunun olduğunda ailenle paylaşmalısın. Onlar da idareye durumu bildirirler. Muhtemelen Sametin ailesi de onu uyardı o yüzden sana kabarmış biraz. Velinle beraber şikayette bulunmalısın. Zaten sınıfını yeni değiştirmişsin herkes sana sen de herkese alışacaksın .Neden sürekli sınıf değiştiresin ki , huzursuzluk yapanın sınıfını değiştirsinler.

abi nasıl değiştircem herşeyi anlatırsam annem o çocuklara yazar sonra o çocuklarda beni felaket döver bende bundan korkuyorum
Herhangi bir artistten dayak yemekten korkulur mu hiç? Senin yaşıtın olan biri bu, ailen veya aile ferdin değil. Git müdüre anlat o değiştirsin sınıfını sonra işleme soksun dediklerin şikayetleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…