Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2013 #11 m3Rt dedi: Windows XP Detected ! ............ System Boot Error. Halted. Genişletmek için tıkla... Sistem halt etti hocam. :-D
m3Rt dedi: Windows XP Detected ! ............ System Boot Error. Halted. Genişletmek için tıkla... Sistem halt etti hocam. :-D
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2013 #12 Benim PC değil elektrikli soba, 50 tonluk panzeri bile kaldırır. Benim odam ufacık olduğu için en uygun yer orası gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2013
Benim PC değil elektrikli soba, 50 tonluk panzeri bile kaldırır. Benim odam ufacık olduğu için en uygun yer orası gördüm.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2013 #13 Oda yeni boyanmış galiba, güzel olmuş boya. Kapının oraya bir damla düşmüş ama geçer...
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2013 #14 Photoshop ile kasayı kırmızıya bile boyarım.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 4 Aralık 2013 #15 Birkaç yıl önce kullandığım sistemden kareler.
Mirkan Şenol Kilopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 937 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş gezenin boş kalfası ... 4 Aralık 2013 #16 Bu da eski kasam. Düz ddr ram kullanıyordu.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 4 Aralık 2013 #17 mevsres dedi: Photoshop ile kasayı kırmızıya bile boyarım. Genişletmek için tıkla... Bir photoshop ancak bu kadar kötü yapılabilir
mevsres dedi: Photoshop ile kasayı kırmızıya bile boyarım. Genişletmek için tıkla... Bir photoshop ancak bu kadar kötü yapılabilir
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2013 #18 Fena değil. Ancak Photoshop ile rengin şeffaflığını azaltacaksın resim detayını kaybetmeyecek ve şöyle olacak.
Fena değil. Ancak Photoshop ile rengin şeffaflığını azaltacaksın resim detayını kaybetmeyecek ve şöyle olacak.
TpszTelevizyon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 1.056 Makaleler 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 4 Aralık 2013 #19 mevsres dedi: Fena değil. Ancak Photoshop ile rengin şeffaflığını azaltacaksın resim detayını kaybetmeyecek ve şöyle olacak. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız program nedir ?
mevsres dedi: Fena değil. Ancak Photoshop ile rengin şeffaflığını azaltacaksın resim detayını kaybetmeyecek ve şöyle olacak. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız program nedir ?
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 4 Aralık 2013 #20 Emou dedi: Birkaç yıl önce kullandığım sistemden kareler. Genişletmek için tıkla... İşte eşimi buldum Emou anlar beni Değil mi - - - Güncellendi - - - m3Rt dedi: Windows XP Detected ! ............ System Boot Error. Halted. Genişletmek için tıkla... Pentium ezer
Emou dedi: Birkaç yıl önce kullandığım sistemden kareler. Genişletmek için tıkla... İşte eşimi buldum Emou anlar beni Değil mi - - - Güncellendi - - - m3Rt dedi: Windows XP Detected ! ............ System Boot Error. Halted. Genişletmek için tıkla... Pentium ezer