Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Ekim 2015 #11 er36po dedi: @Neşeli Enginar bey, bütün esprileri kapmışsınız maşallah, peki biz sinek mi avlayacağız? Genişletmek için tıkla... Askolsun @er36po bey ayda yilda bir kopyala yapistir yaptim, hemen yüzüme kaktiniz... Öhöömm ne diyordum serefinize an itibari ile Augustiner Helles icmekteyim, iznimin bitmesine 4 gün kaldi...
er36po dedi: @Neşeli Enginar bey, bütün esprileri kapmışsınız maşallah, peki biz sinek mi avlayacağız? Genişletmek için tıkla... Askolsun @er36po bey ayda yilda bir kopyala yapistir yaptim, hemen yüzüme kaktiniz... Öhöömm ne diyordum serefinize an itibari ile Augustiner Helles icmekteyim, iznimin bitmesine 4 gün kaldi...
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #12 İşte aradığım mizah.
stillwerise44 Megapat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 469 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #13 +Annen var mı? -Var. +Baban da var mı? -Evet. +Baban davar mı
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 14 Ekim 2015 #14 Bu konuya da bir bakın derim... @Xamazunga arkadaşımızın yaptığı espri idi o.
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Ekim 2015 #15 Adam yazı yazarken satır başına gelmiş, ölmüş. Adam boş havuza atlamış ama ıslanmış, neden? -Çünkü adamın yaş günüymüş Adam muz yemiş, ölmüş. Neden? N'olacak, eceli gelmiştir... Kızım sana emredemem. Neden? Çünkü Emre erkek ismidir Tamam, vurmayın tamam
Adam yazı yazarken satır başına gelmiş, ölmüş. Adam boş havuza atlamış ama ıslanmış, neden? -Çünkü adamın yaş günüymüş Adam muz yemiş, ölmüş. Neden? N'olacak, eceli gelmiştir... Kızım sana emredemem. Neden? Çünkü Emre erkek ismidir Tamam, vurmayın tamam
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 14 Ekim 2015 #17 Aynı konuyu ben de açmıştım. Tutuyor böyle konular. +Bir espiri patlatayım mı? -Patlat kanka. +Bommm.
Aynı konuyu ben de açmıştım. Tutuyor böyle konular. +Bir espiri patlatayım mı? -Patlat kanka. +Bommm.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 14 Ekim 2015 #18 Ona kadar sayıp hepsinin sonuna -ma yaptım ekle. Bir ma yaptım İki ma yaptım Üç ma yaptım Dört ma yaptım Beş ma yaptım Altı ma yaptımAaa altına mı yaptın? xD
Ona kadar sayıp hepsinin sonuna -ma yaptım ekle. Bir ma yaptım İki ma yaptım Üç ma yaptım Dört ma yaptım Beş ma yaptım Altı ma yaptımAaa altına mı yaptın? xD
W Weird flex Kilopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 866 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #19 Bir adam kendini sürekli kanalizasyona atıyormuş. Neden? Kendini bir b.. sanıyormuş. Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır...
Bir adam kendini sürekli kanalizasyona atıyormuş. Neden? Kendini bir b.. sanıyormuş. Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır...
Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Ekim 2015 #20 İki tanede bende var. Hayat ha tekne ne fark eder ki... Gitmek kolaysa gelmek fantadır.