BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.747 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Bu video hakkındaki yorumlarınız nedir? Trakya Üniversitesi'nde canlı ders yayınında şok görüntüler! Online eğitim bağlanma sorunu yaşayan ve “Herkesin bilgisayarı yok” diyen öğrenciyi azarlayan Trakya Üniversitesi akademisyen, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. www.yenicaggazetesi.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Bu video hakkındaki yorumlarınız nedir? Trakya Üniversitesi'nde canlı ders yayınında şok görüntüler! Online eğitim bağlanma sorunu yaşayan ve “Herkesin bilgisayarı yok” diyen öğrenciyi azarlayan Trakya Üniversitesi akademisyen, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. www.yenicaggazetesi.com.tr
C Cole13 Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #2 Sadece herkes üniversite mezunu olmak zorunda değil. Cümlesine katılıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2020 #3 Cole13 dedi: Sadece herkes üniversite mezunu olmak zorunda değil. Cümlesine katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat ne yazık ki canımız devletimiz katılmıyor...
Cole13 dedi: Sadece herkes üniversite mezunu olmak zorunda değil. Cümlesine katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat ne yazık ki canımız devletimiz katılmıyor...