İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 16 Ağustos 2022 #41 King1211 dedi: Hocam siz eskiden geliyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilemedim ne oluyor la bilgisayarıma Bonzi Buddy diye bir şey geldi mor bir maymuna benziyor.
King1211 dedi: Hocam siz eskiden geliyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilemedim ne oluyor la bilgisayarıma Bonzi Buddy diye bir şey geldi mor bir maymuna benziyor.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #42 King1211 dedi: Hocam siz eskiden geliyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam 201 yılında kalanlar var siz de fazla ileri gitmişsiniz. İntel Antisi dedi: Vallahi bilemedim ne oluyor la bilgisayarıma Bonzi Buddy diye bir şey geldi mor bir maymuna benziyor. Genişletmek için tıkla... Onun bi de kuşu varmış.
King1211 dedi: Hocam siz eskiden geliyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam 201 yılında kalanlar var siz de fazla ileri gitmişsiniz. İntel Antisi dedi: Vallahi bilemedim ne oluyor la bilgisayarıma Bonzi Buddy diye bir şey geldi mor bir maymuna benziyor. Genişletmek için tıkla... Onun bi de kuşu varmış.
İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 16 Ağustos 2022 #43 ÜlkerÇikolata dedi: Hocam 201 yılında kalanlar var siz de fazla ileri gitmişsiniz. Onun bir de kuşu varmış. Genişletmek için tıkla... Evet oda geldi niye böyle oldu ki en son crackli Half-Life indirmiştim
ÜlkerÇikolata dedi: Hocam 201 yılında kalanlar var siz de fazla ileri gitmişsiniz. Onun bir de kuşu varmış. Genişletmek için tıkla... Evet oda geldi niye böyle oldu ki en son crackli Half-Life indirmiştim
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #44 İntel Antisi dedi: Evet oda geldi niye böyle oldu ki en son crackli Half-Life indirmiştim Genişletmek için tıkla... Hocam muz verin gidiyor.
İntel Antisi dedi: Evet oda geldi niye böyle oldu ki en son crackli Half-Life indirmiştim Genişletmek için tıkla... Hocam muz verin gidiyor.
İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 16 Ağustos 2022 #45 ÜlkerÇikolata dedi: Hocam muz verin gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi ekran aldım ne oluyor!?
ÜlkerÇikolata dedi: Hocam muz verin gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi ekran aldım ne oluyor!?
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #46 İntel Antisi dedi: Hocam mavi ekran aldım ne oluyor!? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin DVD de sıkıntı var o zaman.
İntel Antisi dedi: Hocam mavi ekran aldım ne oluyor!? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin DVD de sıkıntı var o zaman.
İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 16 Ağustos 2022 #47 ÜlkerÇikolata dedi: Hocam sizin DVD de sıkıntı var o zaman. Genişletmek için tıkla... Ya ben Debian 2.2'ye geçicem bıktım çok virüs var
ÜlkerÇikolata dedi: Hocam sizin DVD de sıkıntı var o zaman. Genişletmek için tıkla... Ya ben Debian 2.2'ye geçicem bıktım çok virüs var
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #48 İntel Antisi dedi: Ya ben Debian 2.2'ye geçicem bıktım çok virüs var Genişletmek için tıkla... Yok ya antivirüs diye bir şey varmış ondan kullanın.
İntel Antisi dedi: Ya ben Debian 2.2'ye geçicem bıktım çok virüs var Genişletmek için tıkla... Yok ya antivirüs diye bir şey varmış ondan kullanın.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 18 16 Ağustos 2022 #49 Hocam benim bilgisayar 64 MB RAM'li açar değil mi?
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #50 KingStannis dedi: Hocam benim bilgisayar 64 MB RAM'li açar değil mi? Genişletmek için tıkla... Açar. Half Life bile oynarsın.
KingStannis dedi: Hocam benim bilgisayar 64 MB RAM'li açar değil mi? Genişletmek için tıkla... Açar. Half Life bile oynarsın.