Herkes yaşadığı korkunç bir olayı anlatsın

unknownpeople3

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhabalar, bu saatlerde aklıma geliveren bir konu oldu ve açmak istedim. Hadi herkes yaşadığı korkunç bir olayı anlatsın. İster paranormal olsun ister daha farklı bir şey. Ben başlıyorum. 7-8 yaşlarımdayım. Kuzenim, ben ve anneannem yürüyorduk. Tabii o zamanlar köpeklerden çok korkuyorum. Sağ olsun şımarık kuzenim köpeklerden birini kışkırttı ve köpek havlamaya başladı. Kuzenim kaçtı fakat ben ortada kaldım. Bir anda etrafımı 4-5 tane köpek sardı ve hepsi bana karşı saldırmaya başladı. Tabii bu olaydan yara almadan kurtuldum. Kuzenimi de evire çevire dövmüştüm. Aklımdan çıkmayacak bir anı oldu benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben küçükken karanlıktan çok korkuyordum bir gün bulunduğum spor salonunun soyunma odasında kapalı kaldım yaklaşık 1 saat orada birinin gelmesini bekledim.

Gece 5'te uyandım bir ses geliyordu. Kapıya biri tak tak diye vuruyor sanki. Ayrıca kedinin kapıyı tırmalaması gibi bir ses vardı. Yan odada uyuyan babamı aradım. Geldi açtı kapıyı kimse yok dedi. Sonradan anladık pencerenin yanında bir kedi var ve duvarı tırmalıyormuş. Kapı sesi ise camı tam kapatmadığımız içinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…