Herkes zengin

Bu zenginlik değil, para biriminin degersizliginden dolayı Total rakamın artması.

Para birimi değersiz tamam ama örneğin kulaklık 100.000 TL olsa onu alabilecek mi yoksa zengin olduğu için her türlü alınır mı?

Hocam diyelimki 5K alıyor mesela bu adam 1000 TL kulaklığa verse geriye kalan 4000 TL ile ne yapabilir?

Para biriktirip alıyorlar biraz fazla verip iyi bir şey alıp yıllarca kullanıyorlar zengin olmak ile alakası yok.

Hocam diyelimki 5K alıyor mesela bu adam 1000 TL kulaklığa verse geriye kalan 4000 TL ile ne yapabilir?
Hocam gezmek yerine kulaklığa verir. Yani niye bu kadar abarttın bunu anlamadım. Zevk meselesi tamamen. Ben de o kadar para vermem ama mesela spor malzemesinin en iyisini alırım.

Hocam gezmek yerine kulaklığa verir. Yani niye bu kadar abarttın bunu anlamadım. Zevk meselesi tamamen. Ben de o kadar para vermem ama mesela spor malzemesinin en iyisini alırım.

Hayır ondan değil sadece kulaklıktan örnek verdim gördüğüm konuların çoğu böyle 15 bin TL laptop önerisi falan.

Örneğinizden yola çıkarsak 1k tl çok pahalı bir kulaklık için sorun ekonomide.
Bide herkes öğrenci değil veya harçlıklarıylan para biriktirip almaya çalışmıyor şahsen benim için şuanki sistemim ve ekipmanlarımı hayal bile edemezdim ama kendi paramı kazanmaya başlayınca paraya kıyıp aldım

İfadeler: l1l
Hayır ondan değil sadece kulaklıktan örnek verdim gördüğüm konuların çoğu böyle 15 bin TL laptop önerisi falan.
Zaten eli yüzü düzgün oyuncu laptopları 8000 TL civarında başlıyor fiyatları. O da 12 ay taksit ile zar zor alıyor millet.

İfadeler: l1l
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…