Herkese 144 Hz monitör öneren kişiler

301230

Decipat
Yer
???
Neden herkese 144 Hz monitör öneriliyor? Hikayeli oyunlar oynuyorum, amacım 60 FPS sabit oynamak diyorum, adam 144 Hz monitör almam konusunda zorluyor beni. Önceden çok bir şey demezdim de artık sinir oluyorum, 144 Hz geleceğe dönük tamam da, adamın amacı hikayeli oyunlar oynamak ve 60 FPS sabit almak. Siz de böyle insanlardan rahatsız oluyor musunuz?

Son düzenleme:
Yahu 144 Hertz'de iş biter aga!
Diyenleri boğasım geliyor, ya arkadaş ben 60 Hertz istiyorum sen 144 Hertz al diyorsun, 144 Hertz isteseydim ona göre konu açardım. Şimdi çorbaya söven adam gibi sövmek istiyorum ama burası Technopat olduğu için saygımı bozmuyorum.

Bütçene 500-600 ekleyip 144Hz al rahat et diyenlerden nefret ederim evet. Sanki 3 kuruş. Amaç dışı öneride bulunanlardan da.
Üzerine şu kadar para ekle diyenlerden cidden nefret ederim. 40-50 lira illa aşılır da, 600 TL fazla cidden.
Yahu 144 Hertz'de iş biter aga!
Diyenleri boğasım geliyor, ya arkadaş ben 60 Hertz istiyorum sen 144 Hertz al diyorsun, 144 Hertz isteseydim ona göre konu açardım. Şimdi çorbaya söven adam gibi sövmek istiyorum ama burası Technopat olduğu için saygımı bozmuyorum.
Aman hocam, başımızı belaya sokmayalım şimdi :D.

Kimseye böyle bir önerim olmadı ama örnek veriyorum, adam 2060 ya da 5600 kullanıyor, yaklaşık 7-8 bin lirayı kasaya harcamış. 1500 liraya monitör tavsiyesi isteyip 75 Hz monitör koyuyor, Aynı fiyatlardaki 144 Hz monitörleri önermenin neresi yanlış. Yoktur böyle demeyin, gayet de sayıları fazla. 144 Hz monitörlerin geleceğe yatırım olduğu dönem de 3-4 yıl geride kaldı.

Bir bütçe belirlenmiş ve istenilen bir cihazın özellikleri nitelikleri belirlenmiş kalkıp o bütçenin dışında bir fiyat verilmez ki görüyoruz insanlar veriyor. Şunuda belirtmek isterim, konuyu açan 1500 Lira limit vermiş kalkıp bu adam 60Hz monitör önermek saçma ve 2000 Liraya monitör önermekte saçma, çünkü 60Hz bile günümüz hükmüne göre geride kaldı. evet hikaye oyunları oynaya bilirsin 60Hz sana yeterli gelecektir ama sana adam burada 144Hz monitör önermesinin amacı tamamen geleceğe dayalı bir yatırım gibi görüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı