YouTube Herkese açık geçerli Shorts görüntüleme sayısı artmıyor

Mustafa aaa

Centipat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Bir short hesabı açtım yaklaşık 1 haftadır düzenli video yüklüyorum son 28 gündeki izlenme sayım 500k civarı ama bu para kazanma kısmındaki.
Herkese açık geçerli Shorts görüntüleme sayısını etkilemiyor neden bunu nasıl çözebilirim?

1749837817197.png

1749837863816.png

hocam merhaba kanalına baktım ve ben de futbol temalı videolar yapıyorum ortalama 20 gün oldu kanalı açalı ve bende de aynı sorun var. Kanalına baktım ve oldukçça başarılı olmuşsun eğer sakıncası yoksa bana verebilcek tavisyelerin var mı?

Bir short hesabı açtım yaklaşık 1 haftadır düzenli video yüklüyorum son 28 gündeki izlenme sayım 500k civarı ama bu para kazanma kısmındaki.
Herkese açık geçerli Shorts görüntüleme sayısını etkilemiyor neden bunu nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2511753

Eki Görüntüle 2511754
2 olasılık var.

1- Geç işliyordur. Ki 3-4 yıl önce youtube da düzenli video attığım zaman bu sorunla karşılaşmıştım.

2- Videolae telif yediği için katkı sağlamıyordur ama bana 1. olasılık daha mantıklı geliyor.

2 olasılık var.

1- Geç işliyordur. Ki 3-4 yıl önce youtube da düzenli video attığım zaman bu sorunla karşılaşmıştım.

2- Videolae telif yediği için katkı sağlamıyordur ama bana 1. olasılık daha mantıklı geliyor.
hocam ben aktif olarak video atıyorum ama bende de eksik gösteriyor. Attığım videolarda telif olsa bunu bana bildiriyor youtube değil mi?

hocam ben aktif olarak video atıyorum ama bende de eksik gösteriyor. Attığım videolarda telif olsa bunu bana bildiriyor youtube değil mi?
Telif olduğunu söyler zaten dediğiniz gibi ama geç işler diye biliyorum. Aksine başka bir şey gelmiyor akşıma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı