EnsX Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Herkese açık short videosu hala 0 gözüküyor. Nasıl artacak? Çünkü benim short videolarım genelde 300-700 arası izleniyor. Ben sadece neden artmadığını merak ediyorum sadece.
Herkese açık short videosu hala 0 gözüküyor. Nasıl artacak? Çünkü benim short videolarım genelde 300-700 arası izleniyor. Ben sadece neden artmadığını merak ediyorum sadece.
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.158 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 23 Mayıs 2024 #2 Zamanla artar dert etme bazen bir video 1 hafta sonra milyon bile izlenme şansı var.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #3 Oluyor öyle. Arkadaşımın videosu bir gecede 3 milyonlara çıkmıştı. Sorun izlenmemesi değil.
EnsX Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #4 MuroRado dedi: Zamanla artar dert etme bazen bir video 1 hafta sonra milyon bile izlenme şansı var. Genişletmek için tıkla... O zaman video atmaya devam ettiğinde sayı artacaktır değil mi 0 çünkü hala. koniquest dedi: Oluyor öyle. Arkadaşımın videosu bir gecede 3 milyonlara çıkmıştı. Sorun izlenmemesi değil. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
MuroRado dedi: Zamanla artar dert etme bazen bir video 1 hafta sonra milyon bile izlenme şansı var. Genişletmek için tıkla... O zaman video atmaya devam ettiğinde sayı artacaktır değil mi 0 çünkü hala. koniquest dedi: Oluyor öyle. Arkadaşımın videosu bir gecede 3 milyonlara çıkmıştı. Sorun izlenmemesi değil. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.