F famuhar Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 22 26 Haziran 2021 #11 Better Call Me dedi: Herkese başarılar. Çarpıtma olayı. Askeri bir olay, torpil geçilen bir şey yok bizim de aynı sayıda insanımız orada okuyacak. TSK ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Torpil var diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
Better Call Me dedi: Herkese başarılar. Çarpıtma olayı. Askeri bir olay, torpil geçilen bir şey yok bizim de aynı sayıda insanımız orada okuyacak. TSK ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Torpil var diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2021 #12 Mezuna kalınca iş değişmiyor söyleyeyim de. İlk yıl ne yaptıysan 2.yıl da aynısını yapıyorsun. 3-5 istisna dışında hep böyle.
Mezuna kalınca iş değişmiyor söyleyeyim de. İlk yıl ne yaptıysan 2.yıl da aynısını yapıyorsun. 3-5 istisna dışında hep böyle.
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Haziran 2021 #13 Sınava girecek herkese başarılar diliyorum. Seneye de benim sıram geliyor