TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 20 Temmuz 2021 #71 Captain Levi dedi: İyi harçlık toplamalar. Yine her zamanki gibi bu bayramda evdeyim. Genişletmek için tıkla... Harçlık ne? Ben sadece şeker topluyorum. 5.30’da kalktım namazı kılıp köyü gezdim. 44 şeker topladım. *Dıdıııt.* Tekin Alakuş dedi: İyi bayramlar. Evde kaldığım için sevinçliyim. Sonuçta kim akrabaları görmek ister ki? Genişletmek için tıkla... Ayıp. Tüm Türk milletinin a… Bayramını kutlarım. Bayram dozu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Captain Levi dedi: İyi harçlık toplamalar. Yine her zamanki gibi bu bayramda evdeyim. Genişletmek için tıkla... Harçlık ne? Ben sadece şeker topluyorum. 5.30’da kalktım namazı kılıp köyü gezdim. 44 şeker topladım. *Dıdıııt.* Tekin Alakuş dedi: İyi bayramlar. Evde kaldığım için sevinçliyim. Sonuçta kim akrabaları görmek ister ki? Genişletmek için tıkla... Ayıp. Tüm Türk milletinin a… Bayramını kutlarım. Bayram dozu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Temmuz 2021 #72 Hayırlı bayramlar.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.024 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 20 Temmuz 2021 #73 Emir M. dedi: Herkese bol kavurmalı bayramlar dilerim. Bayramınız mübarek olsun. Genişletmek için tıkla... Size de hocam. Er73748 dedi: Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Konuyu açan @Oğuzhan Necip Şahin ve diğer üyelerin bayramlarını kutlarım . İyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Bayramınız kutlu olsun hocam, bol baklavalı ve kavurmalı bir bayram olsun
Emir M. dedi: Herkese bol kavurmalı bayramlar dilerim. Bayramınız mübarek olsun. Genişletmek için tıkla... Size de hocam. Er73748 dedi: Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Konuyu açan @Oğuzhan Necip Şahin ve diğer üyelerin bayramlarını kutlarım . İyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Bayramınız kutlu olsun hocam, bol baklavalı ve kavurmalı bir bayram olsun
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #74 Hayırlı bayramlar.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #75 Türkiye'nin dört tarafına iyi bayramlar.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.024 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 20 Temmuz 2021 #76 Captain Levi dedi: İyi harçlık toplamalar. Yine her zamanki gibi bu bayramda evdeyim. Genişletmek için tıkla... 500 550 oldu olmasına ama yarısı cihaz tamirine yarısı da borca giti, elde para kalmadı Mor Koşucu dedi: Türkiye'nin dört tarafına iyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Şu an Eskişehirden ama normalde Bandırmadan iyi bayramlar hocam.
Captain Levi dedi: İyi harçlık toplamalar. Yine her zamanki gibi bu bayramda evdeyim. Genişletmek için tıkla... 500 550 oldu olmasına ama yarısı cihaz tamirine yarısı da borca giti, elde para kalmadı Mor Koşucu dedi: Türkiye'nin dört tarafına iyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Şu an Eskişehirden ama normalde Bandırmadan iyi bayramlar hocam.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #77 Thomas Musk dedi: Bayramda 1.000 mesaj olması peki. Genişletmek için tıkla... Olmuş. @Oğuzhan Necip Şahin Saat 00:00'a kadar nöbet tutmuşsun ilk konuyu açmak için, helal olsun. Bütün Technopat Sosyal üyelerinin bayramını enişten (?) duygularımla kutlarım. Allah hepimize hayırlı bayramlar nasip etsin. İyi bayramlar. Yıllar sonra ilk defa harçlık aldım, bu nasıl oldu onu anlayamadım.
Thomas Musk dedi: Bayramda 1.000 mesaj olması peki. Genişletmek için tıkla... Olmuş. @Oğuzhan Necip Şahin Saat 00:00'a kadar nöbet tutmuşsun ilk konuyu açmak için, helal olsun. Bütün Technopat Sosyal üyelerinin bayramını enişten (?) duygularımla kutlarım. Allah hepimize hayırlı bayramlar nasip etsin. İyi bayramlar. Yıllar sonra ilk defa harçlık aldım, bu nasıl oldu onu anlayamadım.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #78 AJFA dedi: Yıllar sonra ilk defa harçlık aldım, bu nasıl oldu onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ben hiç alamadım hocam, siz yine iyisiniz.
AJFA dedi: Yıllar sonra ilk defa harçlık aldım, bu nasıl oldu onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ben hiç alamadım hocam, siz yine iyisiniz.
Ponstaneforte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #79 Herkese hayırlı bayramlar nice bayramlara inşallah.