Herkese iyi bayramlar

smithblacksmith

Megapat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba.

Değinmek istediğim konu çocuklar, bayram neşesini çocuklara yaşatmak güzel fakat corona duygusuz bir hastalık.

Bugün 10 defa çocuklar kapıya geldi "iyi bayramlar" nidalarıyla, Corona olan bir evden şeker alsalar ya da maskesiz biri çocuklara iyi bayramlar derken tükürüğü gitse.

Ya da çocukları içeri alsa sapık bir zihniyet?

Nasıl güveniyor aileler insanlara ben anlamıyorum.

Allah korusun böyle durumlarda duygu değil mantık işlemeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam haklısın ama simdi kim kurallara uyuyarak yaşıyor? Bizim gibi insanlar evde tıkılıp kalıyor.

Sadece coronadan bahsetmedim, haberlerde falan görüyoruz tecavüzcüler sapıklar dolu.

Lütfen bu konuyu gören çocuklu büyüklerim göndermesin öyle...

Merhaba.

Değinmek istediğim konu çocuklar, bayram neşesini çocuklara yaşatmak güzel fakat corona duygusuz bir hastalık.

Bugün 10 defa çocuklar kapıya geldi "iyi bayramlar" nidalarıyla, Corona olan bir evden şeker alsalar ya da maskesiz biri çocuklara iyi bayramlar derken tükürüğü gitse.

Ya da çocukları içeri alsa sapık bir zihniyet?

Nasıl güveniyor aileler insanlara ben anlamıyorum.

Allah korusun böyle durumlarda duygu değil mantık işlemeli.
Çok haklısınız, kesinlikle katılıyorum. Bazı anne baba var ki hiç umursamıyor ne yazık ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı