ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 8 Eylül 2020 #21 326001 dedi: Hocam, ne alaka. Açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
326001 dedi: Hocam, ne alaka. Açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MrPeedro Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 3 8 Eylül 2020 #22 Yardımım dokunmadı ama sağolun
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 8 Eylül 2020 #23 Chloe Price dedi: Hayırlı olsun anlamında kullandım. Ayrıca isminiz aykut elmas olduğundan dolayı böyle bir şey söyledim. Kırlımanızı istemem yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Nasipte varsa vine'ı aklıma gelmedi bir an. Estağfurullah hocam, neden kırılayım?
Chloe Price dedi: Hayırlı olsun anlamında kullandım. Ayrıca isminiz aykut elmas olduğundan dolayı böyle bir şey söyledim. Kırlımanızı istemem yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Nasipte varsa vine'ı aklıma gelmedi bir an. Estağfurullah hocam, neden kırılayım?
Gamagu Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 424 8 Eylül 2020 #24 Chloe Price dedi: Bize de ''Nasipte varsa'' demek düşer. Genişletmek için tıkla... E bu bir cevap değil ki.
Chloe Price dedi: Bize de ''Nasipte varsa'' demek düşer. Genişletmek için tıkla... E bu bir cevap değil ki.
Fuat Ergin Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 23 8 Eylül 2020 #25 Kanka, zaten haberim vardı. Tekrardan hayırlı olsun. Bunun şerefine bana arabanı akşama verirsin değil mi?
Kanka, zaten haberim vardı. Tekrardan hayırlı olsun. Bunun şerefine bana arabanı akşama verirsin değil mi?
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 8 Eylül 2020 #26 Fuat Ergin dedi: Kanka, zaten haberim vardı. Tekrardan hayırlı olsun. Bunun şerefine bana arabanı akşama verirsin değil mi? Genişletmek için tıkla... Yemin ederim, araba aldığıma pişman ettin (!) Bakarız
Fuat Ergin dedi: Kanka, zaten haberim vardı. Tekrardan hayırlı olsun. Bunun şerefine bana arabanı akşama verirsin değil mi? Genişletmek için tıkla... Yemin ederim, araba aldığıma pişman ettin (!) Bakarız
Fuat Ergin Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 23 8 Eylül 2020 #27 326001 dedi: Yemin ederim, araba aldığıma pişman ettin (!) Bakarız Genişletmek için tıkla... Babamlaşma, evet mi hayır mı?
326001 dedi: Yemin ederim, araba aldığıma pişman ettin (!) Bakarız Genişletmek için tıkla... Babamlaşma, evet mi hayır mı?