Herkesi kıskanıyorum

Kardeş saçma gelecek ama ailen seni hep başkalarıyla kıyasladı mı? Travma olmuş olabilir çünkü.

Kardeş saçma gelecek ama ailen seni hep başkalarıyla kıyasladı mı? Travma olmuş olabilir çünkü.
Hayır aksine hiçte kıyaslamadı. Ama genelde kıskandıklarıma ya bişey hissediyorum yada gıcık oluyorum.

Haklısın ama arkadaşım yok ve en büyük derdim bu değil kekemeyim bu yüzden arkadaş edinemiyorum ben.

Bu ne? Troll konu sanırım.

Sosyal medya da arkadaş çevreni takipten çıkarırsan daha iyi olur. Gezip tozan arkadaşların da senin gibi hayat yaşıyor sadece sosyal medya da gösteriş için böyle kendilerini gösteriyorlar. Sahte hayatları kıskanmayın.

Şu adamı YouTuber olarak sayan var mı gerçekten?

Böyle bir yorum geleceğinin farkındaydım. Sözünü alıntı yaptım ve tartışmaya kapalı çok kaliteli bir söz. Adamı yakından takip ederseniz seversiniz diye düşünüyorum, önyargıyla yaklaşınca seveceğinizi sanmam. Normalde ben birkaç ay öncesine kadar nefret ederdim şu an yeni video atmasını bekliyorum. Tabii ki sevmeyebilirsiniz, zaten çok büyük hater kitlesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…