Herkesi sahte sanmak

Hep böyle düşünüyorum ama olmuyor şu anda bile sahte insanlarla konuşuyor gibiyim öyle hissediyorum.
Ben bu düşünceyi ara sıra düşünüp gülüp geçiyordum, siz buna kafayı takmışsınız. Biz siz bu dünyadan keyif alın diye yaratılmadık bizde canlıyız hocam %100 güvenebilirsiniz buna. Psikolağa gitme, daha yaşın 14 ergenliğine vereceğim, bir süre sonra anlayacaksın saçma olduğunu.

Belki siz botsunuz nereden bileceğim?

Belki 3 ay sonra bu konuyu hatırlayıp ne kadar saçma dertlerim varmış diyeceksiniz.
Ayrıca konuyu neden açtın? Değiliz dememizi ve rahatlamayı falan mı bekliyorsun?
Yoksa amacın ilgi çekmek mi?

Nasıl unutabilirim?

Truman Show izle senin sorunundan film yapıldı uzun zaman önce.

Hocam düşüncenizin ne kadar saçma olduğunu kafanıza koyarak. Hangi robotun düşünerek söylediğini gördünüz? Robot Sophia derseniz de nereden biliyorsunuz onu sahneye çıkmadan önce kodlamadiklarini yada arkadan bir insanın onu seslendirmedigini? Ayrıca siz hangi robotun bir insanın karnindan doğduğunu gördünüz? Yani benim amacım düşüncenizin saçma olduğunu anlatmaya çalışıyorum ve gerçekten de öyle. Ayrıca bazı arkadaşlar ego yazmış... Psikoloji bu ne egosu ego diyenler hiç egolu insanların siz robotsunuz ben insanım hehehee dediğini falan mı gördünüz?

Selamlar. Arkadaşlar ben herkesi sahte sanıyorum. Açıklamak gerekirse, sadece ben gerçek insanım diğerleri başka bir şey. Kafam alt üst oldu bu bir hastalık mıdır nasıl çözebilirim?

Psikolojik sorunların var psikiyatra git.

sakın ola ki zamanla geçer gitmeyeyim diye düşünme psikolojik durumlar tedavisiz geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…