Herkesin bir enstrüman ile ilgilenmesini öneriyorum

Herkese merhaba. Ben 1 sene önce klarnete başladım. Klarnete çok büyük ilgim vardı. Flütte az çok çalabildiğim için ve müzik kulağım da olduğu için klarneti de çabuk söktüm. Belli bir seviyeye ulaştığımı düşünüyorum. 21 yaşındayım. Daha erken yaşlarda da başlayabilirdim. Ders alamadım maddi imkanım el verince alacağım, herkese de istediği enstrümanı çalmak istiyorsa ders almasını öneriyorum. Belki de bir virtüoz statüsüne gelemeyecek kadar çalamayacak olsakta bir eseri icra etmek insanı çok mutlu ediyor. Dertlenince klarnetime üflüyorum. Çok güzel bir duygu. Ne kadar masraflı ve nazik bir saz olsa da çok hoşuma gidiyor klarnet ile ilgilenmek. Sanırım ömrümün sonuna kadar da ilgileneceğim. Her gün çalışma yapıyorum. Ben klarnete aşıktım çalabildiğımi fark edince daha da aşık oldum. Herkese ilgisi olduğu bir enstrümana başlamasını öneriyorum. İster Türk sanat müziği olsun ister klasik müzik alanında olsun, herkesin ilgilendiği bir müzik aleti olsun. Her türlüsü güzeldir...

5 yıl önce üniversitede sattığım akustik gitarım için hala "ah be..." çekerim. Dedikleriniz çok doğru. Birkaç akor bilmeme rağmen canım sıkıldığında müzik açıp çalmaya çalışıyordum evimde. Mükemmel bir vakit geçirme aracıydı ve anlık olarak tüm stresi alıp götürüyordu.

Çocukluğumdan beri ya keman ya da piyano çalmak isterdim, bu konuda hiçbir gelişme yaşanmadı maddi konulardan mı bilmem ama aradan yıllar geçmesine rağmen hala istiyorum.

Hocam geçtiğimiz bugün heveslerimin tekrar doğması üzerine kendime bugün bir adet keman satın aldım. Bu heveslerimin tekrar doğmasına katkı sağladığınız için teşekkür ederim, kendimi biraz geliştirdikten sonra birkaç videomu sizle paylaşmak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

@Cracker18 Umarım en yakın zamanda kendimi geliştiririm, çok heyecanlıyım şimdiden, çok teşekkür ederim sizlere...

Son düzenleme:
İnşallah bekliyoruz. Çok sevindim.

Klasik gitarımız var. Fakat ellerim büyük olduğundan 1 tele basarsak 2 tanesine basıyorum. O yüzden saldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…