Herkeste mi iyi bir sistem var?

Ben mi çok eskidim yoksa insanlar çok mu zenginleşti?
İnsanların "zengin" (?) olduğuna dair sözde kanıya, sadece çevrende rastladığın birkaç kişinin sistemine bakarak varmamalısın. İnsanların azımsanamayacak oranda büyük bir bölümü halihazırda eski sistemler kullanıyorlar. Sadece iyi sistemlere sahip insanlara rastlamanın nedeni ise kötü sisteme sahip olan insanların; yedi düvele sistemlerini tanıtıyor olmayışlarından, duyurmamalarından kaynaklanıyor.

Bazı konular hakkında insanlar bilgilenmiş olabilir.Geçmiştekine göre çok daha fazla ekran kartı modelleri ve işlemci modellerini influencerların sponsorluğunda görüyoruz insanlar böyle şeyler daha az soruyor ama halen böyle sorular var.

çevremde iyi bir sistemi olan yok aman aman. Benim sorduğum forumlardaydı

Ne kadar eski? Teknolojik ürünler zamanla daha ucuz hale gelir. 20 sene önce cep telefonu ve bilgisayar sahibi olmak bile zordu. Şimdi düşüğünden yükseğine sayısız seçeneğin var. Hem RTX 2060 dediğimiz kart bu seneye kadar 2000-3000 TL'ye satılıyordu ve çoğu kişi o zamanlarda aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…