Gustave Le Boon Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 351 25 Ağustos 2021 #41 Emma Stone dedi: +Cehennem'den bilet almanın yolu. Genişletmek için tıkla... Ne kadar güzel teselli ediyorsun canım benim.
Emma Stone dedi: +Cehennem'den bilet almanın yolu. Genişletmek için tıkla... Ne kadar güzel teselli ediyorsun canım benim.
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #42 401533 dedi: Bayağı mantıklı bir fikir sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ama bana gerçekten doktora gideceğine dair söz ver
401533 dedi: Bayağı mantıklı bir fikir sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ama bana gerçekten doktora gideceğine dair söz ver
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #43 Ankarada deniz yok dedi: Aynen hocam ya abim bile benden nefret ediyor keşke gelmeseydin bu dünyaya falan deyip duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle demesine bakmayın belkide sinirden öyle diyordur. Ama ne yaptığınızda öyle diyor onu anlamadım.
Ankarada deniz yok dedi: Aynen hocam ya abim bile benden nefret ediyor keşke gelmeseydin bu dünyaya falan deyip duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle demesine bakmayın belkide sinirden öyle diyordur. Ama ne yaptığınızda öyle diyor onu anlamadım.
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 25 Ağustos 2021 #44 HayatYordu dedi: Ama bana gerçekten doktora gideceğime dair söz ver Genişletmek için tıkla... O olmasa bile ablama derim ya da kuzenime ikisi de çocuk gelişimi ve psikolog bölümü okudu .
HayatYordu dedi: Ama bana gerçekten doktora gideceğime dair söz ver Genişletmek için tıkla... O olmasa bile ablama derim ya da kuzenime ikisi de çocuk gelişimi ve psikolog bölümü okudu .
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #45 401533 dedi: O olmasa bile ablama derim ya da kuzenime ikisi de çocuk gelişimi ve psikolog bölümü okudu . Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi misiniz? Ablanıza söyleyin az çok anlar belki zaten o sizi götürür hatta psikologa sizde gitmek istediğinizi söyleyin.
401533 dedi: O olmasa bile ablama derim ya da kuzenime ikisi de çocuk gelişimi ve psikolog bölümü okudu . Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi misiniz? Ablanıza söyleyin az çok anlar belki zaten o sizi götürür hatta psikologa sizde gitmek istediğinizi söyleyin.
eylül kabus Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 126 25 Ağustos 2021 #46 16 yaşımdayken bir insan gördüğümde ''Acaba gerçek mi?'' diye ikilemde kaldığım oluyordu. Sonra geçti.
16 yaşımdayken bir insan gördüğümde ''Acaba gerçek mi?'' diye ikilemde kaldığım oluyordu. Sonra geçti.
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 25 Ağustos 2021 #47 Eren.exe dedi: Hocam ciddi misiniz? Ablanıza söyleyin az çok anlar belki zaten o sizi götürür hatta psikologa sizde gitmek istediğinizi söyleyin. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim, belki birazdan kuzenime gider anlatırım.
Eren.exe dedi: Hocam ciddi misiniz? Ablanıza söyleyin az çok anlar belki zaten o sizi götürür hatta psikologa sizde gitmek istediğinizi söyleyin. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim, belki birazdan kuzenime gider anlatırım.
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #48 401533 dedi: O olmasa bile ablama derim ya da kuzenime ikisi de çocuk gelişimi ve psikolog bölümü okudu. Genişletmek için tıkla... Ben sana kime göstereceksin diye sormadım, söz ver dedim güzel kardeşim
401533 dedi: O olmasa bile ablama derim ya da kuzenime ikisi de çocuk gelişimi ve psikolog bölümü okudu. Genişletmek için tıkla... Ben sana kime göstereceksin diye sormadım, söz ver dedim güzel kardeşim
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #49 Gustave Le Boon dedi: Ne kadar güzel teselli ediyorsun canım benim. Genişletmek için tıkla... Ne alaka "dost acı söyler" diye bir söz var bilir misin?
Gustave Le Boon dedi: Ne kadar güzel teselli ediyorsun canım benim. Genişletmek için tıkla... Ne alaka "dost acı söyler" diye bir söz var bilir misin?
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 25 Ağustos 2021 #50 HayatYordu dedi: Ben sana kime göstereceksin diye sormadım, söz ver dedim güzel kardeşim Genişletmek için tıkla... Tamamdır söz, erkek sözü.
HayatYordu dedi: Ben sana kime göstereceksin diye sormadım, söz ver dedim güzel kardeşim Genişletmek için tıkla... Tamamdır söz, erkek sözü.