Hermes-S2690X vs Teknobiyotik P1.5 Sistem

SenseilGOR

Centipat
Arkadaşlar bu 2 sistem arasında kaldım. Birinin işlemcisi yüksek ötekinin ekran kartı sizce hangisini seçmeliyim neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX590+ 'ın performansı o kadar düşük değil dostum. Arkadaşımda 590+ bende 1660TI var aramızdaki FPS farkı maksimum 5-8 arası, hatta bazen o daha fazla alıyor. Ben itopyadakini almanı tavsiye ederim.

RX590+ 'ın performansı o kadar düşük değil dostum. Arkadaşımda 590+ bende 1660TI var aramızdaki FPS farkı maksimum 5-8 arası, hatta bazen o daha fazla alıyor. Ben itopyadakini almanı tavsiye ederim.
Hocam wattman ve ısınma sorunları var diye duydum. Arkadaşınızda var mı böyle bir sorun?

Hocam wattman ve ısınma sorunları var diye duydum. Arkadaşınızda var mı böyle bir sorun?
Şöyle, o camını da açık bırakıyor ve kasası çok hava alan bir yerde olduğu için hava akışı çok iyi ama o itopyadaki kasanın aynısı bende var siz tavsiye etmem o kasayı. Bence değiştirmelisiniz onu, hava senkronizasyonu çok zayıf. Wattman sorunu hiç yaşamadı, o konuda yanlış yönlendirmek istemiyorum sizi. Ama dediğim gibi o kasayı değiştirip kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…