D dorlomin Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 16 5 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Bütçeme uygun bir sistem buldum monitör de alacağım için fiyatı düşük tutmaya çalışıyorum. İyi midir değerlendirme yapabilir misiniz? Hero 5A - Game Garaj Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023
Merhaba arkadaşlar. Bütçeme uygun bir sistem buldum monitör de alacağım için fiyatı düşük tutmaya çalışıyorum. İyi midir değerlendirme yapabilir misiniz? Hero 5A - Game Garaj
scorpion75 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker, fotoğrafçı 5 Haziran 2023 #2 Bence işlemciyi 5600 yapsanız iyi olur.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #3 İşlemciyi yükseltirsen iyi olur.
D dorlomin Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 16 5 Haziran 2023 #4 scorpion75 dedi: Bence işlemciyi 5600 yapsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... herhangi bir şey eklememe gerek var mı sizce bunun dışında kule tipi soğutucu vs? xBuLuTx dedi: İşlemciyi yükseltirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... herhangi bir şey eklememe gerek var mı sizce bunun dışında kule tipi soğutucu vs?
scorpion75 dedi: Bence işlemciyi 5600 yapsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... herhangi bir şey eklememe gerek var mı sizce bunun dışında kule tipi soğutucu vs? xBuLuTx dedi: İşlemciyi yükseltirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... herhangi bir şey eklememe gerek var mı sizce bunun dışında kule tipi soğutucu vs?