Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.862 Çözümler 36 11 Temmuz 2023 #11 FerhatKkhrmn dedi: Bende aynı sistemi almayı düşünüyorum da aile tarafı biraz sıkıntı yaratıyor bu vergi indirimi muhabbetini bekliyelim diyolar kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Bence alın ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. Stok bitiyor zam geliyor vs.
FerhatKkhrmn dedi: Bende aynı sistemi almayı düşünüyorum da aile tarafı biraz sıkıntı yaratıyor bu vergi indirimi muhabbetini bekliyelim diyolar kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Bence alın ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. Stok bitiyor zam geliyor vs.
efesln Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #12 kino dedi: Katılıyorum, bir kere tecrübe etmişliğim var insan kendini kaybeder o BIOS'un içerisinde. Genişletmek için tıkla... Anakartı ASUS B450M Dragon 4400 MHz OC olarak değiştirsem sisteme uygun olur mu sizce @kino
kino dedi: Katılıyorum, bir kere tecrübe etmişliğim var insan kendini kaybeder o BIOS'un içerisinde. Genişletmek için tıkla... Anakartı ASUS B450M Dragon 4400 MHz OC olarak değiştirsem sisteme uygun olur mu sizce @kino
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 13 Temmuz 2023 #13 efesln dedi: Anakartı ASUS B450M Dragon 4400 MHz OC olarak değiştirsem sisteme uygun olur mu sizce @kino Genişletmek için tıkla... Al geç nasıl istiyorsan uygundur. Ama PCIe 4.0 aktif olsun dersen B550'lerden birisini seç.
efesln dedi: Anakartı ASUS B450M Dragon 4400 MHz OC olarak değiştirsem sisteme uygun olur mu sizce @kino Genişletmek için tıkla... Al geç nasıl istiyorsan uygundur. Ama PCIe 4.0 aktif olsun dersen B550'lerden birisini seç.